marți, 11 noiembrie 2008

CONSUMUL DE ALCOOL - Partea IIa


22/10/2008 11:57, Posted By Iluzia In:
 

1)       STAREA ‘’HAI’’

Se caracterizeaza atat prin senzatia “high” dar si prin repetarea obsesiva a indemnului ‘’hai’’ la a face tot felul de tampenii si nu inteleg de ce lumea nu le vede aspectul haios si nici nu stiu cum dracu am reusit sa adun in jurul meu atetea persoane lipsite de simtul umorului si al aventurii. In fine, daca ei nu vad nimic amuzant pe mine cine ma opreste sa nu rad.

2)       STAREA ‘’SI PRIETEN SI DUSMAN’’

Asta depinde foarte mult de felul si cantitatea bauturii , de momentul startului ,de anturaj, adik, de stare :

-          fie imi dau seama ce fericita sunt eu ca am atat de multi prieteni loiali aproape, ca ma numar intre putinii norocosi posesori de o companie de betivi atat de rafinata si boema

-          fie constat ca vipere am incalzit la san, si cum a profitat toata lumea din viata mea de buna mea credinta, de sufletul mare si de caliatile mele rare.

3)       STAREA  ‘’CIOC DE RATZA’’

Ca sunt cea mai desteapta din grup, asta déjà am constatat la pasul anterior, acum urmeaza sa ii conving pe toti despre asta si in cazul in care nu ma crede nimeni insist sa le demonstrez ca nu exista pe lume subiect  despre care sa nu am vaste cunostinte, multe opinii, mai multe argumente si mai ales ca toate au valoare de axiome.

4)       STAREA ‘’SPEEDY GONZALES’’

Exprimarea se ingreuneaza, agilitatea limbii transformandu-se in agilitatea trupui. Acu sunt pe masa, acu pe scaun acu nu mai au loc de mine animatoarele din club sa faca un ban cinstit . Daca treaba se petrece acasa, acu e muzica acu nu e, la fiecare 10 secunde o melodie suuuuuuuuper tare trebuie ascultata de toata lumea in exact momentul acesta ; si mai eles trebiue eliberat un culoar sufragerie-balcon-baie pe unde ma scurg continuu cu senzatia ca  dansez si creez voie-buna.

5)         STAREA ‘’MUCI’’/ ‘’RANGA’’/ ’’CUI’’ ETC

Etapa descatusarii ci-ului interior si a energiilor vitale , am probleme existential  dar si solutii salvatoare ale omenirii, numai ca nu ma pot exprima decat cu privirea unor ochi  de  peste mort pus la curatat in chiuveta.

6)       STAREA ‘’COLAPS’’ /’’BLANK’’

A fost o petrecere reusita , am dansat frumos, am prestat si acasa la standarde de calitate

SUNT SIGURA CA TOATE ASTEA S-AU INTAMPLAT CACI PRIETENII MEI NU M-AR MINTI NICIODATA!

Niciun comentariu: