marți, 27 decembrie 2011

CE ARE ĂIA SI IO N-AM ?!



EPISODUL 3:  U. K.


episod (pro)creat de Porcu, ca se pare ca el stie mai bine:


E al dracului de frustrant ca nu poti fuma NICAIERI. Inteleg in restaurante, plm, dar in Pub? In CLUB SA NU AI VOIE SA FUMEZI? Si sa vezi ce misto e in februarie, in fata clubului doar in camasa (pula mea, nu te duci cu suba pe tine la club, nu?) o turma de nebuni cu tigarile in bot si turturi la cur.
Si cel mai tare e alteva: alcool gasesti oriunde, oricand (astia se bat cu noi pe titlul de betivii continentului), poti avea la tine 2 grame de iarba sau alte chestii "light" ca nu te intreaba nimeni nimic, poti sa futi linistit fetita de 16 ani a lu' vecinu, da nu poti sa fumezi in crasma.....ce au astia bey?


vineri, 23 decembrie 2011

BLOODY MERY CHRISTMAS

este craciunul sarbatoarea in care tre sa fim mai curati? este! este sarbatoare in care tre sa ne luminam sufletele? este! Ei bine atunci in nici un caz nu o sa mai dau casa cu curu-n sus sa fac mai curat decat e in laboratorul de microbiologie, n-am sa-mi imput casa cu miros de carnati prajiti ca doar mananc la mama (clar tre sa facem in familie) si n-am sa ies jumate peste balcon sa spal geamuri ca sa nu-mi iasa caldura din suflet .
Ba mai mult decat atat astazi fac un dus, ma duc in club si beau muulta tequila ca asa si numai asa curatenia, lumina si caldura sarbatorilor de iarna se va pogori in sufletul meu.
PS-carols before 12 AM is prohibited

marți, 20 decembrie 2011

CE ARE ĂIA SI IO N-AM ?!

EP. 2 NORVEGIA


Norvegia e sufletul petrecerii dar si al ascetilor si al abstinentilor ! In supermarketuri se comercializeaza numai bauturi slabe ( bere, cidru), si asta numai intre anumite ore. Celelate bauturi se pot lua din magazine speciale, Vinmonopolet, singura companie careia ii este permis sa comercializeze bauturi cu continut de alcool mai mare de 4,75 %,care magazin, spre deosebire de celelalte are tot program preferential, adicatelearafturile cu spirtoase se inchid la ora 19. Cine prinde bine cine nu la gara!
Sper ca asta nu va face sa credeti ca daca ajungeti mai devreme aveti voie sa luati alcool pe apucate ca romanii tigai la promotie; se cumpara dupa metoda lu ceasca adica pe un fel de cartela. Este recomandat sa va aveti pe bune cu batranelele de pe scara blocului care pe dusul gunoiului si cumparatul unei paini sa va dea cartela pt votca. Asta evident nu se va intampla pt ca batranele sunt foste adolescente care nu au avut acces la alcool si sunt deci frustrate, calice si nefutute.
Limita de varsta in club este de 20 pana la 26 ani varsta pana la care ai timp sa strangi banii necesari unei betii regulamentare avnd in vedere ca o o doza de bere acolo are pretul unei sticle de Absolut la Cora. Dealtfel nici nu prea ai timp sa te imbeti deoarece cam pe la ora 3 se striga darul, se aprinde lumina si lumea pleaca inapoi spre libertate.
„Nu merita sa ai libertate daca aceasta nu inseamna si libertatea de a face greseli”

luni, 12 decembrie 2011

MUSONII


Astazi am luat parte (din umbra evident) la intalnirea unor masoni dintr-o inalta loja pulanpizda ceva de genul.
*egzblicatie: potrivit definitiei date de masoni insisi masoneria este o „asociatie de oameni liberi care conlucreaza pentru binele si progresul societatii prin perfectionarea morala si intelectuala a membrilor sai”
Perfectionarea morala a inceput prin urmatorul dialog:
- Dragii mei, cu ocazia acestei agape vreau sa inchin voua si sa va asigur ca voi sunteti inima mea si eu sunt sufletul vostru.
Dupa asta au urmat 4 bancuri cu Radio Erevan la care a ras si Gheorghiu Dej si un noroc dat nu cu paharul ci cu spatele palmei si niste pupaturi ultra ghei cu buzele facute tugui.
- Va rog sa serviti! Loja este in sarbatoare!
- Sa ne traiesti frate!
I mean.........WWWW T FFFFFFFFF ????
sursa pozei: un porc!

vineri, 2 decembrie 2011

CE ARE ĂIA SI IO N-AM ?!


Avand in vedere ca n-am emenat nici o oda la dresa tarii mele de ziua dansei si nici n-am de gand s-o fac, in semn de adanca consideratiune o onorez cu o o enciclopedie a chestiilor oligofrene din tarile cilivizate, denumita generic
“ce-are aia si io n-am?! ”.
ASTAZI: EP. 1- FRANTA


In Franta se poarta dusul scotian cu japca. Daca totusi vrei sa faci o spalatura elegant nici cu apa fiarta nici cu rece, spala bine chiuveta, amesteca apa si foloseste metoda “copaitza lu’ strabunica”.
Bine la ei nu e o problema ca o data pe an cand e ziua de spalat nu moare nimeni.