sâmbătă, 26 mai 2012

REZUMAT

A venit sezonul noptilor albe, prea scurte si bogat parfumate cu JB; nu in sensul ca pana acum ma aflam in extrasezon ci doar ca a inceput varful de sezon care se termina la mine la sfarsitul lui noiembrie. 
Asadar rezumat intr-o ordine aproape cronologica:
- m-a injurat un spaniel in ziua meciului cu bilbao pe motiv ca mi-a auzit ringtonul telefonului care este imnul lui Manchester United. I-am luat si eu neamul in carici, chestie pe care nu a inteles-o dar a inteles-o un nene cocalator al autobuzului 104 care mi-a facut pe loc o mustrare dezamagit de limbajul unei duamne.
- am fost si la meci la la Steaua-Dinamo unde m-a plouat ca pe sobolan dar a meritat ca am facut ceva ilicit , nu pot sa va spui ce!
- am fost la o petrecere mondena unde am vazut la Mara Banica cele mai lungi unghii la picioare din sud-estul Europei. E drept erau facute french da' nu inteleg cum nu si le prinde in usile liftului sau in scarile rulante de la mol. Tot acolo l-am vazut si pe Marculescu- cunoscut (numai) dupa ilustrul rol "baiatul cu broasca" si care s-a prefacut ca nu vrea sa bea vin (cerut de Varciu si Pasat) la masa pentru a bea pe ascuns la bar vin la carafa. Spre dimineata am inteles de ce....avea la el doar 50 de lei. Crem deo la crem a fost insa Chilian care suparat ca e singurul canatacios nesolicitat sa se reproduca in public a conchis ca" asta e diferenta dintre un artist si  lautarii prezenti acolo "
- am vorbit cu o pustoaica (promoterita) care mi-a dezvalui siderata secrete din lumea shopingului: cica " ala de are magazinul ala de toale Stradivarius face si viori"; stie ea sigur de la o prietena si crede ca e adevarat ca doar d-aia are sigla cu o cheie sol. Omul cat traieste invata.
-as vrea sa merg la Metalcamp da' nu stiu de unde s-o apuc. Ceva sugestii? se baga cineva? Oamo???
- luna asta sunt tanara domnitaaflata la ananghie, in sensul ca sunt in pauza cu jobul si sotul meu e in delegatie pana pe 5 iunie. De fapt nu ma destrabalez maxim ci asta este adevaratul motiv pentru care n-am mai avut timp sa scriu. Fac curat, experimentez retete noi si exersez impaturirea camasii din 3 miscari. Chiar acum am o ciorba pe foc si va las ca tocmai suna la interfon livratorul de morcovi.

miercuri, 2 mai 2012

VAMA VIETII

da ma stiu ca nu mai e cool in vama, ca e plin de cocalari, ca pula mea si pula mea dar ideea e ca eu nu am fost niciodata la mare de unu mai asa ca daca tot era premiera m-am dus in locu unde oamenii de varsta mea se duceau acu dooj de ani. Am adus si cateva suveniruri de amintire pe care le impartasec cu voi:
1. Dovada ca am ajuns in Vama:

2. In Vama e mult praf decat iarba

3. In chestia asta era mai multa iarba decat in savana:

4. Am semnat petitia impotriva exploatarii gazelor de sist pentru ca eram beata si hakeru' m-a pacalit ca semnatarele de petitii sunt sexy:

5. Asta a fost singura gaoaza/putza goala pe care am vazut-o in 3 zile;
         deci e adevarat va Vama nu mai e un loc cool.