marți, 4 februarie 2014

CNA -am mai fute-n gatu matii !

               Duminica, la ora pranzului emisiune de mare rafinamet pe Prima TV. In frumoasa manifestare cinematografica o fata (probabil minora) este la propriu impinsa pe usa de tatal ei si trimisa sa se culce cu seful pentru ca acesta din urma sa nu raporteze un furt comis de fratele fetei. Totul in limba romana, tare si clar cu expresii ca "du-te fata tatii ca te-o ajuta si frate-tau mai tarziu" sau " ii spui lu' sor-ta sa fie draguta sa stea cum o pun eu nu sa faca figuri". Mda e drept ca emisiunea ne anunta la inceput ca este o fictiune. Oare Bercea Mondialul s-a apucat de scris fictiuni pentru prima tv? 
            In decurs de o jumatate de ora, pe langa caracterul infect (imoral este o delicatete) al ideeii in sine, personajele telenovelei romanesti a instigat la savarsirea a cel putin 10 infractiuni  , a incurajat prostitutia, hartuirea sexuala si CEL mai grav acordul parintilor minorilor in toate acestea. Caci da, asa era catalogata emisiune din miezul zilei de duminica- AP. AP si atat a considerat CNA ul care a intezis Nimphomaniac. Ma doare sa o spun dar Bianca cea interzisa este o juna ingenua fata de orice minut din infectia aia.
           Mai mult nu pot sa spun. Sunt consternata ca femeie, ca om si ca mama. Nu-mi mai doresc decat ca memebrii CNA sa fie iubiti in gura de catre Bivolaru. Evident cu acordul si in fata parintilor lor.

LATER EDIT: imi dau seama ca este posibil sa ma fi pronuntat prematur si in mod eronat asupra numelui postului Tv. In acest moment sunt aproape sigura ca est vorba despre National Tv- "reallity" show- Iubire interzisa din data de 02.02.2014. Pe aceasta cale cer scuze si solicit clementa postului Prima Tv precum si numerosilor mei  cititori de pe blog.

5 comentarii:

boemul spunea...

păi cin'te-a pus să te uiţi juma de oră? ăsta-i masochism!
şi nici măcar masochism d'ăla bun :)

lorena spunea...

cum se numea showul?

Mucegai Ales spunea...

Mie mi se pare ca este o actiune morala de restaurare fireasca a rolului parintilor in viata sexuala si sociala a copiilor. Este firesc si moral sa-ti spuna tactu cu cine trebuie sa ti-o tragi ca sa poata scapa linistit si definitiv de tine. valabil in principal pentru fete/femei si amaratii care n-au avut bafta sa faca baieti. :D

Anonim spunea...

TV? Duminica? La ora pranzului?
Kitchen, lunch then fuck...
De ce-ti pierzi timpul aiurea?
N-ai DVD, net sau carti/reviste?
Pe copil lasa-l la desene dupa "lunch" cat timp tu/voi "fuck"

Parerea mea....

T4U.

ILUZIA spunea...

@T4U: inagineaza-ti ca eram intr-o vizita unde bazaia tel pe fundal,ca altfel nici nu poposeam vreo secunda acolo.