joi, 3 septembrie 2009

5 BULSITURI DA FILM AMERICAN

Astea sunt 5 basici americance care ma seaca la ficati de cate ori ma uit la teve, ca eu deobicei nu mai uit ca sunt inteligenta si citesc carti. O sa trec peste partea in care vroiam sa zic cat de retarzi ne cred ei pe noi si trec direc la enumerare care este descriptiva si aleatoare, nu si limitativa

1) pistolul cu 268 de gloante/s.
E ala pe care il au in dotare toti agaricii cu aer de eroi incepand de la greudefutut- Bruce pana la Sperminator si si ala mare blond care a jucat rol de bona si pe al carui nume nu pot sa-l pronunt. Asea, deci jucarica cu pricina se gaseste numa si numa la ei, are o precizie robinhudiana adica poti sa impusti si 2-3 persoane daca stau aliniate, e mic de incape in soseta, are si amortizor daca e nevoie, si gloante luate de la cosmote- adica nelimitate cu personajul favorit.
2) frigiderul cu cola.

Dau premiu o noapte de sex in liftul de la laptarie aluia care vede vreun film american cu un frigider care nu e plin de coke. (exceptie promotie 1999 ca aia beau numa Castrol)
3) Rochia.
E vorba de rochia lu aia care nu e personaj principal dar devine pt ca o fute personajul principal la final. Pe sistemul coafura rezista…..rochia lu asta e o fute batman, bruce si vandam, nu se sifoneaza, nu se rupe, nu se arde, nu se uda, nu face genunchi, nu se impute de transpiratie si poti sa tragic in ea si cu invizoace ca ramane beton. Ce ma intriga la chestia asta este de ce dobitocii de americani nu angajeaza numa pompieri fete cu rochii anti-orice???!! Ar face o gramada economie unde mai pui ca la sfarsit ii mai si fute p-aia salvati.
4) Diplomatul cu bani.

Pai sa-mi bag al dreaq daca de la Nea Marin incoa mai tine cineva bulionu de parai in rapciuga aia de diplomat . De fapt eu cred ca Al Capone a fost ultimul care a mai facut asta si numa asa a sa excite fiscu. Cum se duc ei la negocieri de mafioti…..sau fac ei propuneri indecente cu aceeasi posetuta fie ea antiglont sau nu. Internautii déjà devalideaza banci online si astia inca mai fac filme cu samsonite cu ziare. Rusine!
5) bolul in care ninge.

Pentru cei care nu mai au o matusa batrana care mai are asa ceva prin casa va egzplic eu ca este o besica de sticla , in care, daca o agiti incep sa curga diverse chestii lucitoare de cele mai multe ori imitand o ninsoare basita din februarie. Bolul asta apare pa covorul rosu in diferite roluri repetitive cum ar fi: arma crimei, cadoul pe care il are ea din luna de miere, jucaria fetitei care intra in el si se face zana, obiectul banal in care mare cap mafiot transporta droguri si nimeni nu se prinde, chestia aia pe care o vede un amnezic si isi adduce aminte de toate…etc. De unde rezulta ca….the winner is……….besica in care ninge…..

God bless America……….they really need that!

3 comentarii:

Adriana spunea...

in liftul de la laptarie zici?:)))
pai sa incep munca de prospecting! :)
foarte interesant blogul! o zi cum iti doresti !

Anonim spunea...

De la piticii lui Radu am ajuns la tine :) continuati sa scrieti, sa ma amiuz in continuare :)) buna aia cu "God bless America" :)) da' aia cu samsonita de unde ai luat-o, din "Soldatul cainelui" lui Goma?

ILUZIA spunea...

Nu prea ma uit la filme, sincer...dar ma mult am dedus ca doar nu era sa se duca ditamai eroul principal cu valiza de la Niro...era Samsonite sunt sigura!