marți, 18 ianuarie 2011

AMINTIRILE MA RASCOLESC

Acum 13 ani, fiind eu in costinesti cu o pretina, mi-a venit o singura idée care era si fixa: sa ma pozez cum sar eu de pe epava. Cum evident nu aveam aparate cu zumuri spectaculoase, am procedat la infasarea aparatului chinezesc cu film in 10 pungi + 1 rola scoci , am legat pe pe varful capului pe modelul "oala izaurei" si am pornit inot mintenas pe epava.

Acolo ca prin minune, gasesc un tip pe care il stiam fiindca lalaisem de cateva ori cu el prin club A niste cantecele, ca niste roacheri adevarati ce eram, ideea e ca l-am învestit pe loc cu titlul de fotograf si am pornit shootingu’. Si da-i si sari si pozeaza si sari si pozeaza; dar filmu cum nu era netarmurit, a trebuit sa ma multumesc cu o poza d-aia tip titanic ca aparatul meu n-a inteles pornirea mea artistica in moușan.

Acu la final, mi-am dat seama ca nu mai pot inota cu scula pe cap ca nu mai aveam pungi, asa ca respectivul fiind un gentalmen desavarsit a purces in a duce o barca.

Nici chiar acum dupa atatia amar de ani nu mi-as putea explica ce motoras de agatat femei s-a declansat in capsorul lui, ca vreau sa va spui ca intr-o secunda vaslea in pielea goala privindu-ma ca zeul neptun. Si acum el vaslea si eu gandeam: „ daca ma uit prea ostentativ in zare zice ca sunt mironosita, daca belesc ochii la maciuca zice ca sunt obsedata...zic sa ma impiedic gasesc o privire vaga asa gen Bette Davis” . si cum incercam eu sa ridic asa privirea mea studiata si s-o fixez undeva la linia mediana a trupului lui........jaaaap cea mai mare voma posibila in barca pe langa barca si pe barca. Sa mor io daca nu-i spusem cu lacrimi in ochi ca am foarte mare rau de mare dar atat de mult si-a dorit el sa faca exchibitii ca nu m-a crezut! Va rog nu ma intrebati daca mancasem hamsii cu usturoi sau daca alizeul imprastia mirosul ca raspunsul e da, da!

Ceea ce vroiam sa va spun este ca ieri m-am intalnit cu el intr-un autobuz, ne-am zambit amabil si cred ca am depasit momentul pentru ca nici eu n-am avut pornirea de a ma uita la mataranga, nici el de a se feri din raza mea.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Baaaaaaaaa Perfuzia Optica...iar ne împărtăşeşti din amintirile tale neîntâmplate.
Hai las -o-n buci cu amintirile astea din timpuri nevenite.

ILUZIA spunea...

sa ma sugi de carici domnu....ai uitat ca sunt maniaca cu pozele??...crezi ca asta e un moment pe care nu l-am imortalizat??? (voma..pula nu!). Diseara iei un coneac si vii la mine pt dovezi!

T4U spunea...

Tough cookie.
Hard to deal with U.

Anonim spunea...

Mai scrii anul asta ceva???

Cristi

ILUZIA spunea...

multumesc pt interes. am multe subiecte notate si putin timp. sunt batrana si incerc sa traiesc cat mai intens live asa incat notez tot pt momentul cand nu ma mai pot bucura de momente pe really!