vineri, 14 ianuarie 2011

DISFUNCTII SOCIALE - SERIAL PT CRETINOIZI III

E adevarat ca suntem intr-o era a vitezei si a libertatii prost intelese, ceea ce se reflecta si asupra apucaturilor nostre secsuale, dar asta nu este o scuza sa fiti imbecili. Pentru unii din voi care in liceu aveau inca pe fata o accee tip –carne de mici si nu futeati nimic, s-a deschis acum un fel de pamant al fagaduintei unde daca ati reusit sa futeti vreo colega, vreo vecina gospodina sau vreo prietena maritata credeti ca brusc v-ati transformat in gigolo.

Asadar, pt cei trecuti de 25 ani,neretardati si/sau eventual aflati si intr-o relatie de orice natura, ca sa nu persistati in iluzia imbecila ca va iubeste femeile iata urmatorul indrumar:

- Ti-am dat add pe orice retea sau instrument /retea de socializare? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Dintr-o conjunctura mai mult sau mai putin serioasa ti-am lasat nr de telefon? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Am dat in club din cur langa tine pe melodii cretinele ca Push It ? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Suntem amici si ne permitem glume lagate de sex sau de cum o sa imi pui tu mana pe tatze? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- M-am /te-ai imbatat la o petrecere si din spirit civic m-ai condus acasa cu taxiul sa masina proprie? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Mi-ai facut un compliment decent sau nu , de natura sexuala si eu am zambit complice? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Am afirmat in prezenta ta ca iubitul meu actual e tantalau? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

- Am afirmat ca sunt stapana pe sexaualitatea mea si ca nu am prejudecati in a face sex cu cineva care imi place? NU inseamna ca vreau sa ma fut cu tine.

Concluzie: oricui ii place flirtul, joaca, atentia, complimentele si existent unui back-up, mai ales femeilor. Asa ca nu de mai legade indicii dubioase riscand sa te faci de cacat; cand una va vrea sa se futa cu tine o sa intelegi asta foarte clar sau probabil vei fii déjà in pizda.

14 comentarii:

Jonblowjobi spunea...

Viata e greu si dificil.

T4U spunea...

Cred că era vorba de 'feed-back' în ultima frază, nu de 'back-up'... da' mă rog, nu asta contează.

Am negativ la toate premisele enumerate mai sus, deci, logic vorbind, negarea negaţiei e o afirmaţie...

Vrei să te fuţi cu mine?

ILUZIA spunea...

lasa o oferta si vedem. e vb de back up adica ala care iti zice ca erai prea misto pt boul care te-a parasit sau ala care te asteapta mereu cand te plictisesti tu de actualul.

T4U spunea...

Nu-i o ofertă, poate mai degrabă o tatonare timida.
Am incercat să fiu eu primul, dar n-am reuşit să găsesc o linie deschisă spre tine.
Acum, e rândul tău...

ILUZIA spunea...

apreciez sinceritatea, asa ca desi nu vad cu ne-ar ajuata pe vreunul imi poti lasa un mail..ceva

T4U spunea...

Il ai deja, de ieri.
URL highlighted in T4U, click dreapta pe el, properties si gata.

Anonim spunea...

dom'le, concluzia mea e ca nu prea vrei sa te futi deloc :)
Dracu

ILUZIA spunea...

mda, gresala mea. caps locku' nu trebuia bagat la "NU" ci la "TINE"

Anonim spunea...

@Iluzia
:D
is de acord cu toate punctele, in afara de unu, care ma deranjeaza la maxim la muieri: ala cu nr de telefon.

mah, cand un mascul iti cere nr de telefon in imprejurari ne-oficiale (work related & shit), ti-l cere pt un singur motiv: vrea sa te futa. nu sa te tina de mana sau sa-ti sopteasca poezele sub clar de luna.

iar cand cumatra i-l da, inseamna ca si ea e interesata sa-l futa. ca daca nu, la ce sula lu terente i-l da???

ete, ce i s-a intamplat unui prieten :)
omu, putin insurat, da din motive obiective fara nevasta prin preajma la momentu respectiv. cunoasta o pupaza. si o place. si stau de vorba. si ea ii zice ca se marita in curand. si el ii zice ca felicitari, da altminteri i se cam rupe de chestia asta. si ca ar vrea s-o mai vada. asa ca nu-i da nr de tel? si vita i-l da.

cateva telefoane si o intalnire de cacat dupa, ea ii zice ofuscata ca nu credea ca el e "asa", si ca ea vrea sa iasa numa asaaa, ca amic.

raspunsu corect al omului:
"nu poti sa fii chiar asa de idioata, nu-i asa??? adica, te descurci sa duci lingura la gura?"

zi si tu, sa nu rupi o coada de lopata pe noada vitei??
(da, era blonda, zice pretenu"

concluzia de mascul e simpla: nu vrei sa-l futi, nu ii dai nr de tel? i-l dai ca sa ce?

Dracu

ILUZIA spunea...

acu o sa ma ucida muierile ca dau secretul pastrat secular de ele: pai e simplu pentru ca si noua ne place sa existe cineva interesat ca nu stie in ce situatie vreodata o sa fie nevoie (recte: vrea sa se razbune,vrea sa o vada o fosta colega de liceu cu unul mai aratos decat e oficialul, pleaca ala in delegatie si vrea o noapte de nebunii in club...plm diverse). Acum fac si precizarea ca nu vb de cazul in care da nr de tel dupa ce eventual si-au luat limba in gura o noapte intreaga si apoi vrea sa ramana amici (cazul blondei amintite)

Devils spunea...

Ne vinzi iluzii, asta e clar!(partea cu fututu')

Intamplare personala

Plec de la petrecerea firmei cu o colega, care nu era bauta, dar era foarte maritata si cu un copil de 3-4 ani!
Tipa arata foarte bine, n-ai zice ca are mai mult de 23 ani.Bun, ajungem la un moment dat, sa stam de vorba in masina de serviciu aproape de casa ei, printre niste stradute mici si intunecoase.Evident discutam deschis despre faptul ca nu e ok , nu are rost sa facem nimic, dar la un moment dat ma intreaba daca se poate urca pe mine (adica ea deasupra)!

Bineinteles ca la urmatoare noastra intrevedere tipa , ma astepta la ea, barbacsu plecat din bucuresti, faza tare nu e ca ma astepta la ea, ci faptul ca m-a invitat in dormitor sa stam de vorba, dar totodata adoptand o pozitie defensiva.Ea fiind in chiloti si tricou la ea in pat, imi explica, ca nu are rost sa ne futem:))!
Evident ca vorbea una si simtea alta!

In proportie de 90%, interpretez bine semnalele la capitolul asta.Stiu, nu e in concordanta prea mare cu ce ai scris tu, dar am considerat ca merita sa impartasesc!

P.S. - vroiam sa scriu ceva aici, dar am sters...

ILUZIA spunea...

intamplarea ta nu e cazul in care nu vrea sa se futa ci cazul din bancul in care "se impiedica"

Devils spunea...

Ceva imi tot spune, sa te indemn sa-mi dai un mail!
Sa-mi ramana o farma de contact, pentru ca in foarte scurt timp, nu am mai pot accesa asa des blog-ul asta.

p.s. - o modalitate de contact, un mail?Sau poti sa-mi dai mie un mail si mutam discutia acolo!

O zi minunata!

Anonim spunea...

Parc-ai scrie de prietenul meu, ete prietenul, un bou cu prieteni comuni, in fine, care s-a dus intr-o seara la toaleta, in HB, si intamplator o gagica semiranga si-a zambit si a schimbat doua-trei cu el, probabil fara sa stie nici ea prea bine ce zice. Dupa care a plecat inapoi in carciuma. Iar Fane a urmarit-o prin HB inca vreun an, stupefiat de fiecare data ca aia nu-l baga in seama, si a injurat-o inca vreo doi ani de curva 'reacu care era :))