miercuri, 5 ianuarie 2011

TE SIMTI VIZAT ?

DA EXISTA !

Sunt convinsa ca s-au scris sute de posturi despre mesaje imbecile primite de craciun/paste etc,genul de mesaje interminabile, fara sens si personalitate; motiv pentru care o sa poposesc doar o clipa asupra acestui aspect sa aduc o lamurire celor din fauna “ionel-craciunel”:

De craciun nu are cum sa fie pace si liniste in sufletul meu pt ca am la dispozitie 2 zile in care sa fac o tona de mancare, sa fac faianta sa luceasca, sa sun toate matusile sa nu creada ca le-am uitat,sa fac bradul, sa cumpar cadouri, sa merg la serbare, sa ma epilez, .…si astea pt ca asa e datul. Pe langa, mai tb sa fac si alte activitati ,motiv pt care nu are unde plm sa mai incapa cuvantul pace si liniste cu atat mai putin. Cu aceasat ocazie va promit tuturor celor care imi dau mesaje standard ca voi fii alaturi de voi la nunta sau la inmormantarea voastra dandu-va “like” pe fb, iar daca ajungeti intr-o situatie cum ar fi in spital promit sa pun chenar negru la status!

Dar nu asta era idea. Ideea era daca exista ceva mai de cacat, mai profund doveditor de ailenare mintala decat bla-blaul de craciun. Da exista! Este vorba de mailurile alea cu poze cu Isus terminate in “daca nu tm acest mail la 1852 prieteni vei avea 15 ani de ghinion”. Asa o cretinatate monumentala nu se poate explica in cuvinte, cel putin nu intr-ale mele. Ba mai mult decat atat o alta serie de retarzi au inceput sa faca mailuri cu mesaje hinduse, cu cantece de dragoste, cu femei in pula goala, cu orice numai sa trimiti inapoi ca sa nu ai ghinion. Pe cale de consecinta, tuturor nepreocupatilor care au trimis mesajele mai departe si acum se simt norocosi dedic din ficati urmatoarul mesaj:


3 comentarii:

Anonim spunea...

Da daca vroiai sa fii mai cool tb sa dai si exemple de mesaje din alea trimise de craciun si anul nou.E o adevrata industria a mesajelor.Iar la ce e de facut in doua zile ai uitat sa mentionezi si jonglatul printre oamnei carora nu trebuie sa - le atingi sensibilitatile. Oricum eu am pace dupa zilelel de sarbatori.

ILUZIA spunea...

sunt plina de clabuci deci nu vreau sa fiu cool, si mai ales sa stau sa copiez din telefon diferite infectii. iar pt lista "de facut" mi-ar trebi vreo 3 posturi sa cuprind numai esenta. Pace tie!

Anonim spunea...

cam subtire nu crezi?
astept altceva de la tine :)