vineri, 18 februarie 2011

IN MY WAY

Iubitul si amantul sunt doua stari distincte si incompatibile, ca doua ape repezi care pot hrani un catun sau cotropi un oras dupa cat de cuminti stau in matca lor.

Amantul este corpus, cel care stapaneste, iubitul este animus cel care dispune. Stapanirea naste despoti iar despotii nasc revolte pe care nu oricine le poate controla astfel incat e bine sa ai constiinta rolului pe care ti-l asumi. Deopotriva cei ce dispun sunt supusi pacatului risipirii, al decaderii al pierderii capacitatii corectei evaluari.

Amantul este cel care intra in cusca leului cu biciul in mana fiind prin hazard stapanul sau victima, iubitul sta cuminte langa gratii pana cand fiara ii va linge mana intinsa. E drept ca biciul iti da prerogativele puterii dar nu uita ca leul nu va musca niciodata mana careia i s-a supus de bunavoie.

Amantul –dresor poate pretinde tot fara insa o garantie a puterii lui, iubitul este doar un acceptant retras caruia i te supui din reflex, cu gratitudine. Puterea unui amant este pana acolo unde seductia lui atinge instinctul meu de conservare pe cand puterea unui iubit este dincolo de sine caci el e ca un zeu care primind ofranda mea este responsabil de indeplinirea rugilor ce i le inchin.

Dominarea unei femei e un afrodisiac puternic si alunecos care te poate reduce din erou in dependent.

Amantul este ca un Caesar vanitos care poate dispune de trupul meu printr-un semn la fel cum poate dispune de viata unui gladiator.Iubitul este insa ca un paşa caruia i-l ofer prin dans si a carui acceptare imi este un favor.

Diferenta este data de volumul de aer pe care-l pot respire in preajma ta.

Poti fi amantul meu si ma voi darui tie cu pasiune atunci cand mi-o vei cere, cu aceeasi pasiune ca si celorlati ce vor urma candva, sau ma poti lasa sa te iubesc in felul meu ramanadu-mi astfel unic.

9 comentarii:

Anonim spunea...

total gresit

T4U spunea...

De şters, ok, ai şters aici...
dar de scris acolo... nope...
acu' eu ce să mai cred ?

ILUZIA spunea...

@anonim: intelege si tu cat poti tu si lasa restul pt altii!

Anonim spunea...

iluzia, esti data dracului! imi place de tine de ma cac pe mine! respect! :*

Anonim spunea...

Hy i,m starter in this Forums and i will to know the newideas postated heare.I see your web fromyahoo blog and i have tryed to register some minutes a go but this captcha was hard ro see but i manage it : This was my introduction in this forum
byby
And this is my Creation :) you can send to my e-mail



[url=http://www.liveinternet.ro/]http://www.liveinternet.ro/ [/url]
radio

dogy-dogy spunea...

Am auzit-o şi p-asta ca iubitul şi amantul să fie denumiţi cu termeni juridico-latrineşti - "animus" şi "corpus". Trebuie să reţin comparaţia,cred că o să fac ravagii mâine printre grefiere. :-D:-)))

ILUZIA spunea...

da ma am revenit cu explicatii pt postul la care ai comentat anterior, ca sa inteleaga si ....toata lumea. Pls, astept detalii despre ravagiile facute. Care grefiere au fost mai impresionate?

dogy-dogy spunea...

Toate au fost impresionate,m-au întrebat de unde că scos-o,că nu mi-s eu aşa inteligent să produc aşa ceva şi când le-am zis că o ştiu de la o fată n-au vrut ca să mă creadă,a trebuit să deschid blogul de faţă cu ele că să le arat. În subsidiar cred că te-ai făcut cu câteva cititoare noi. :-)

ILUZIA spunea...

ha ha..te si vad prin arhiva cu dovada blogului! Aparte de asta, in topul meu cele mai simpatice sunt, surprinzator,alea de la CAB si cele mai gretoase alea de la sect 4.