joi, 31 martie 2011

FUKUSHIMA

Norul radioactiv made in Japan, care a survolat ieri pe deasupra Romaniei m-a afectat si pe mine ca pe toata lumea. Efectele nu sunt chiar devastatoare dar ma gandesc ca e totusi mai bine sa va pun la curent cu transformarile de care sufar pe durata determinata. Asadar:
- ii anunt pe cei (putini) carora am sa ler dau ceva bani ca radioactivitatea mi-a creat o depresie pe care returnatul banilor ar accentua-o si deci ii rog sa mai astepte o perioada.
- pe cei care au sa imi dea bani ii anunt ca norul de la Fukushima mi-a produs stare de nervozitate si deci nu e cazul sa ma agit si mai tare asa ca ii astept maine dimineata cu banii.
- pe colegii de munca ii atentionez ca depresia dobandita in urma radiatiilor mi-a afectat grav ritmul si calitatea muncii motiv pentru care e momentul sa preia o parte generoasa din indatoririle mele pana imi revin.
- pe mama o anunt ca saptamana asta trebuie sa stea cu nepotul caci eu nu voi veni sa imi indeplinesc atributiunile pana la efectuarea analizelor, de teama de a nu radia copilul.
- nu in ultimul rand il anunt pe distinsul meu sot ca expunerea de ieri la radiatiile Fukushima mi-a alterat in mod iremediabil simtul de orientare in timp si spatiu in special pe durata noptii si il rog pe cale de consecinta sa nu se impacienteze daca in urmatoarele cateva nopti nu voi gasi drumul catre domiciliul conjugal pana la lasarea zorilor.
Va multumesc anticipat pentru intelegere si va rog sa ramanem uniti in fata vitregiilor sortii.

3 comentarii:

T4U spunea...

S-a coroborat și cu gaura-n ozon.
Double Penetration... Head Shot!
Vezi să nu se înnegrească cromozomu' și să concepi un ebony,
că nu mai ține vrăjeala cu noru' cu radiația, tot gaura-i de vină...
Just kiddin'...

ILUZIA spunea...

eu multe lucruri nu concep dar nu se stie niciodata; dar categoric nu mai concep plozi de nici o culoare rasa etnie sau sex!

Pacatoasa spunea...

Foarte... tare. :))