marți, 19 aprilie 2011

PARIU PE UN JB ?

Postul este scris la cererea speciala a lui ****** care vrea sa fac top 10 barbati cu care am facut sex, cine se afla si cine nu in el si de ce . Ceea ce vreau eu sa-i spun lui este ca nu pot face un top 10 deoarece eu am avut doar doi barbati: primul si al doilea. Daca totusi, ipotetic vorbind ar mai exista si alt/i barbat/i ar fi vesnic al doilea deoarece intotdeauna ultimul este un porcu’ dreacu care nu merita pus la socoteala. Totusi ca sa-i satisfac in parte curiozitatea, iata top 10 partide de sex care s-au remarcat in viata mea prin faptul ca le voi tine minte si cand voi fi o babaciune basita ma voi masturba cu gandul la ele:

10. aia in care am sunat-o pe Cristina si am vorbit de Anca pana am terminat apoi l-a sunat el pe Victor si au vorbit de computere pana a terminat el.

9. aia de la Zanoaga unde faceam toti (3 cupluri) acelasi lucru in cele trei paturi de sus si la fiecare miscare se loveau barele de fier de la capul patului. Catre sfarsitul partidei cand am reusit sa ne coordonam toti miscarea sa se auda un singur clink a terminat Cata si a stricat ritmul.

8. aia din metrou unde erau 45° C si 10 calatori pe mp si care s-a remarcat prin faptul ca nu a avut finalizare deoarece la Unirea au coborat prea multi in devenea dubios.

7. aia din masina, pe camp in Popesti Leordeni sub privirile blajine ale unui cal care vedea viata printr-un geam de Dacie. Din exterior.

6. aia din parcul Tineretului cand ne-a plouat ca pe caini, era grav de frig, era noroi, treceau gardieni din 2 in 2 minute si am tinut in mana sticla pe toata durata actiunii.

5. aia din Grecia facuta intre niste crengi de maslin. Nu-ti imaginezi cate milioane de tepi au si ce senzatii poti sa obtii pântre 10000 de albine, intre ghimpi si tot la 45°C.

4. aia in care a fost si Ea.

3. aia din garla cand am facut-o tavaliti in apa (apa avea 10 cm) cu hainele pe noi dupa care am stat o ora goi de vorba sa se usuce hainele.

2. aia de pe stabilopozi, ca nu-ti imaginezi cat sunt de alunecosi si ce putere iti trebuie in brand sa te tii cu un picior pe fiecare, cambrat si sa mai dai si din cur. Spiderman era un neantrenat pe langa mine!

1. aia de ieri!

Provocare/pariu: recunosti vreun personaj? Daca ghicesti iti fac topul pe care l-ai cerut daca nu, dai o sticla d JB. Deal?

9 comentarii:

Anda spunea...

Foarte bun blog, mă tare dixtrez cu el de ceva vreme. Şi tot de atâta vreme mă întreb de ce nu-ţi spune nimeni că se scrie "ar fi", "voi fi", "poate fi" şi tot aşa. Never hevăr cu 2 dă "i". Credeam, la articolele de acum jdemii de luni, că e o fină ironie. Văd că nu e, şi nici fină. În rest, respect.

Stefan spunea...

@fata, suna la editura si porcaieste-i... au telefon pe site; fa-o ca ai gura mare si, in plus, ma ajuti pe mine... se pare ca nu esti singura amanata atat

ILUZIA spunea...

@ ANDA: ba mi-a atreas atentia lumea si d-aia nici n-am corectat ulterior pt ca imi asum gresala. Nush ce plm fac eroarea asta mereu dar cred ca e din cauza grabei ca scriu de pe telefon cand sunt la munca. Merci, si o sa incerc sa fiiiiiu mai atenta!

m f spunea...

@Anda, te rog SA FII mai atenta...Acum ori never hevar!

SingurEu spunea...

Duceţi-vă şi faceţi-i lu piticigratis corectura, zmeilor!

Anonim spunea...

I never take my own side in а quarrel.

Anonim spunea...

Vreau sa te fut , Punct.

ILUZIA spunea...

@ anonim: si tot asa anonim? ne futem pe status anonim ca d-aia suntem si noi discreti!

Anonim spunea...

Ne futem cum si unde vrei tu . Punct. Placerea e de partea mea .:)