miercuri, 6 aprilie 2011

LAMURIRE

TIC s. n. 1. mișcare convulsivă și repetată din contractarea involuntară a unor mușchi
Oral = verbal
Acolada mare in dreapta peste cele doua afirmatii, Rezulta, Concluzie:
Io daca sug cariciul cu miscari convulsive si fac asta des si pe unde ma apuca, nu este pentru ca imi place ........e un tic verbal!

7 comentarii:

vert spunea...

Acum ceva timp,ma gandeam cu regret la faptul ca n-am fost nascut mai devreme,sa fi avut 19-20 de ani la revolutie,doar-doar ajungeam magnat (si acum te cumparam cu tot cu blog,in loc sa-ti las comentariu.Bineinteles,participam c-un meleon la barbat,ca-n filme)Gandire cliseistica,e adevarat.Am auzit pe multi zicand la fel.Tocmai din cauza asta mi-am reorientat regretul,dar fara sa stiu spre ce sens.
Eh,incepand de azi am gasit sensul,'este viu,este aici cu noi,sa-l ascultam' : pizdele contemporane cu mine -nascute dupa 89- n-or sa aiba niciodata spiritul asta de metresa,n-or sa stapaneasca niciodata vreo arta a orice,n-or sa devina experte in futut,n-or sa aiba capabilitatea de a provoca vreo curiozitate in cineva.
As fi vrut sa fiu nascut mai devreme numai ca sa pot sa mi-o ard cu 'voi' mai mult.'Voi' sunteti foarte putine,oricum.Restul sunt gospodine care cand nu gatesc spala chiloti albi barbatesti.Si atat.

Sunt sigur ca daca te-as fute,n-as ramane doar o vaga amintire,eu cand fut,fut adanc si ajung de cele mai multe ori pana in subconstient.Sloboz,mint,dar nu despre asta era vorba.Tot despre pula-n pizda,dar nu despre asta.Despre faptul ca esti atat de buna(nu fizic,nu te cunosc) incat meriti fututa de niste barbati cel putin fenomenali,incepand de la Cheloo,Ombladon,Freak(nu,Freaka nu.) si pana la Charles Bukowski ( un nene pe care daca nu l-ai citit INCA,n-ai voie sa mori pana n-ai sa-l citesti) ,trecand pe la Mircea Radu,Mircea Badea,McMurphy din 'Zbor deasupra unui cuib de cuci' si indianu',Kaos Moon,Knut Hamsun,17 % din autorii de carti gen kama sutra,si ar mai fi...

Am citit mare parte din postari(comentariile incluse,esti criminala !),as mai scrie mult si bine,dar.

Multumesc,sarut mana !

ILUZIA spunea...

multumesc, foarte liric complimentul. PS daca ajung vreodata la Ombladon promit sa nu ratez ocazia si sa impartasesc pe blog.

T4U spunea...

Vert, 'ai facem schimb.
Fut io la astea borned AG89R si le iei tu p-alea BeforeGreat89Revolution.
Recunosc ca nu vreau sensul, spiritul, arta si/sau expertiza unei femei de a se fute.
Doar s-o faca, de preferat fara prea multa harneala inainte.
P.S. Chilotii tai cei albi sa n-o lasi pe ea sa-i spele niciodata.
Sunt atributul tau de mascul feroce, dar pedant si ingrijit.
Spala-i singur in chiuveta, cu apa fiarta si sapun alb, sa nu miroasa a Cocolino sau alte mizerii din reclame.
Sa fie albi, de un alb impecabil si sa nu miroasa a nimic.
Cel mult a un pic de pula - asta daca detii testosteron strong - unor milf-utze le place sa muste din chilot inainte de a baga botu'.
Ia-o ca un sfat prietenesc, no offence.

ILUZIA spunea...

ce-mi plac sftaturile tale catre el pe blogul meu! cat despre futut pustoaice nu te tine nimeni cu conditia sa te tina coaiele proprii. Deci succesuri, si daca reusesti da-ne datalii comparative.

T4U spunea...

Fu oleacă de aţâţare.
Mă bucur că ţi-am captat dispreţul.
Măcar nu-ţi sunt chiar indiferent.
Te-aş ruga să ştergi ambele-mi comentarii, dacă te-au ofensat cumva.
My apologies.

ILUZIA spunea...

@ T4U: exagerezi!asteptam in continuare detalii picante din padurea spanzuratilor!

vecinu spunea...

daca ma lasi sa incerc o sa-ti si placa