duminică, 3 aprilie 2011

REVELATIA

Si cum ma chinuiam eu sa extermin metrul ala de tequila vad trecand pe sub ochii mei un animalut ciudat. Era un mascul de cca 1.60 m cu zambet tamp chitit sa agate. Artileria cu care plecase la atac consta intr-o camasa de blugi tip Turcia 94 care ii ajungea la spate putin deasupra genunchilor si o freza spalacita tip Brandon din BH90210. Nu era un freaky d-ala care sta ascuns in carapace ci un specimen nereusit pentru care penibilul era un mod de viata cu care se impacase. Ce e cu adevarat halucinant este faptul ca omul nu pierdea nici o secunda si facea cu ochiul, cu buzele si cu tot ce putea misca, tuturor tipelor care treceau pe langa el. Nici rasul meu navalnic nici semnele de lehamite nici aratatul cu degetul nu l-au descurajat nici o clipa. Se invartea pe o portiune de 5 mp langa absolut fiecare detinatoare de pizda, dansand langa ea sau facandu-i semne si daca aceasta nu se arata interesata pleca la urmatoarea in secunda unu si relua ritualul cu un aplomb nestirbit.

Si atunci am avut revelatia : vreau sa ma fut cu un barbat ca ala!!!!!!!!!

Toate noptile lui de singurate, toate bluesurile la care a fost refuzat, toate intalnirile la care fetele nu au venit si toate mistourile colegilor pe tema insuccesului la femei, toate astea se vor strange ca un manunchi intru implinirea acelui futut. Stiu ca primul numar va fi mai rapid ca un ghepard in savana, dar apoi ma va fute cu frustrarea sutelor de refuzuri si pentru toate labele facute de el in numele femeilor carora le ajungea pana sub barbie si care au privit peste el. Deci da, vreau sa ma fut cu un barbat sfrijit, pitic, putin cretinel si care se imbraca sleampat care o sa ma futa 1h/numar pentru ca se va gandi cu razbunare la toate serile cand sprijinea peretele la petrecerile la care prietenii lui pipaiau gagicile pe buci. O sa ma futa pentru vecina careia i-a instalat windowsul, pentru amica care si-a plans la el toti cordacii, pentru colega care il trimitea sa cumpere cola si tigari si pentru mine cea din club care a ras de el cand s-a uitat in decolteu. O sa stea numai deasupra ca sa aiba controlul si ochii lui o sa strige violent "te-am futut faaa!".

So, guys....anyone?

22 de comentarii:

gigix spunea...

sunt foaaaarte curios cum ai scrie despre niste subiecte (mai) serioase, care iti plac. e misto stilul asta hihahu, dar. scrii misto.

curios.

ILUZIA spunea...

ba merci dar tot n-am inteles ce e curios

totgigix spunea...

curios jeo sa te vazu pe o scriitoricime mai serioasa.

kfjpsejpw spunea...

bai, ii stii pe soferii aia de camioane (Gigi, Nelu, Sile), aia cu daciile papuc? De te fluiera, te striga: faaa! aoleu ce craci aaai!
ii stii? aia, da
Demult vreau sa "musc" odata, sa ma opresc din trecut la semfor si sa ma duc zambind catre ei: da, spuneti, va rog!
Numa' sa aud ce au de zis!

ILUZIA spunea...

o sa zica "ia zii papusha ne bagam si noi la o ciorbita, la un vinisor diseara?". Asta de-l vazui eu in club era cizelat, curat si mirosea frumos, doar ca saracul.....

ILUZIA spunea...

o sa zica "ia zii papusha ne bagam si noi la o ciorbita, la un vinisor diseara?". Asta de-l vazui eu in club era cizelat, curat si mirosea frumos, doar ca saracul.....

Devils spunea...

Nu e rea ideea, doar sa nu afle unde stai piticu!Ca pe urma te pricopsesti cu un Stalker, a carui scop in viata este sa te mai futa de cateva ori la fel de intens!

Anonim spunea...

la dracu, nu corespund :(
la aia mai maricei (100 de kile in viu) si parosi ca o gorila nu te trage atza?

Dracu

ILUZIA spunea...

sa fie si la 100 kg cu conditia sa nu aibe aspect de bombita (adica sferic si cu un fitl scurt)

batman spunea...

pi si dice nu m-ai futat ? ti-a venit prea tarziu ideea ? ne vedem vinerea viitoare in acelasi club si ne-o punem in baie. sau la mine acasa (o dau pe mama afara, vreo 4 ore). sau la tine. nu-mi mai iau camasa aia pana la genunchi ca ma incurca. calc pe ea cu calca bassetul pe urechi :)

see ya. zmoaka :* XOXOXOXO plus altele pe care le mai zic internautii in ziua de azi.

ILUZIA spunea...

daaa...batman! batman!

batman spunea...

asa! striga-mi numele curva mica!!! jap jap ! who's ur daddy ?! whoooo's your daddy ?

Devils spunea...

Baga o poza cu decolteul aici si pe urma o sa-ti cada site-ul de la atatea accesari!

ILUZIA spunea...

e deja o poza cu decolteul mai sus si totusi nu asta e scopul ei!

Anonim spunea...

bai orisicum eu m-am simtit bine. tipul era zambaret mi-a facut cu ochiul.
macar noi uratele si babaele avem petitor.
de futut nu... imi e ca imi trage o laba pe glezne..era cam mic totusi

ILuzia spunea...

a dreaq de invidioasa, (baba esti tu)data viitoare ii soptesc ca il placi.

Anonim spunea...

Ma sparg de ras :))

SingurEu spunea...

Întotdeauna mă va fascina efectul ăsta benefic al excesului de cratiţă asupra intelectului şi simpţului umorului ale femeii.

ILUZIA spunea...

chiar , mi-ai dat o idee! de acum sa beau din cratita! si cand m-o intreba cineva "ce-ai facut aseara?" oftez si zic si eu " ehh, la cratita"

Anonim spunea...

Ultima intrebare vizeaza tipii care corespund profilului descris. Observ ca se baga in seama si altii care poate nu corespund (am zis poate) ci doar vor o bucata de pizda dupa cina. Recunosc, si eu m-as fi bagat la un bang-bang, dar pentru mine conteaza si bucata de carne din jurul lindicului. Veni, vidi, futi. :)

Anonim spunea...

Da barbat'tu ... el ce zicea ? :)

ILUZIA spunea...

e fantezia mea...nimeni nu se amesteca!