marți, 31 mai 2011

Top Gun Naval Drinkin' School



- Eu nu accept compromisuri, mi-a spus trăgându-mi din faţă paharul că un gest suprem de autoritate masculină. M-am gândit să-i replic modoveneste că toate ca toate până la beutură dar am ales varianta suspin de pitzi sensibilă.

- Du-mă acasă!

Animalul din el s-a deşteptat aşa dimineaţa cum era şi simţindu-se stăpân pe testosteronul sau şi pe neajutorarea mea ambala motorul.

- Hai gata! te duc pan’ la metrou ! Mai mult e periculos, mi-a zis fără să clipească ţinând cască pe piciorul şi cotul pe cască.

Apoi... numai o ţărancă proastă care n-a văzut Top Gun nu s-ar fi umectat la faza asta. Avea chiar şi ochii de smarald ai lui Tom, ba chiar cerculetul roşu dinprejurul irisului făcut de la băutură, îi făcea mai frumoşi. Freza era regulamentara cu breton ridicat cu gel, zâmbet larg de model colgate şi determinare masculină de gladiator.

Începuseră să îmi vajaie urechile "teic mai breeet aueleeeii ". Singurul lucru care îl trăda din ipostază de star fake era privirea belalie îndreptată către linia zenytului şi izul demidiscret de vin de buturuga. Detalii..

- Mi-e frică, asta e o bestie pe două roţi, te rog nu te juca cu dependenta mea de adrenalina.

- Ce atâtea fitze baby, nu e decât un scuter tunat cu un motoraş de blender,unul de uscator de par, o curea de drujba şi un cip rămas dintr-o cutie de pe vremea lu ceaşca iar eu călaresc ca un toreador.

Am încălicat bestia. " Uaaacin in slou mousăn….teic mai breeet aueeei !!"

La metrou am descărcat mai mandra decat Negru-Voda in descărcatul Tarii Romanesti. El s-a pierdut în praful bulevardului Dudeşti-Macarale iar eu coborand la metrou am halit doo merdenele şi-un forneti cu gândul la Tom.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Si-un fornet, asa zice la DOOM, un fornet - doua forneate.

vert spunea...

veone,du-te bă naibii !