duminică, 19 iunie 2011

SPECII II

In laboratorul de mare precizie pe care l-am amenajat in subsolul blocului unde locuiesc (in berceni adica) eu si asistentul meu sexxxy facem descoperiri de o valoare colosala catre inestimabila. Dintre ele:
MAJORITATEA SPECIILOR SE SIMT PERSECUTATE PENTRU CA ASA ESTE SI ASA MERITA !!
Iata cateva dintre ele:
prostii - nu sunt persecutati in realitate ci e doar o impresie venita la pachet cu IQ ul subdezvoltat si e bine sa ramana asa ca sa aiba si ei un motiv de freamat interior si un tel in viata. Se stie ca mama prostilor e mereu gravida deci viteza cu care se inmultesc este ingrijoratoare dar din pacate sunt inca protejati de lege.
tiganii - pentru ca sunt o subspecie semi-aeroba semi-jegoroba care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu bunurile acestuia. Se reproduce neigienic si necontrolat dand nastere la o multitudine de pui vii care produc efecte devastatoare pentru patriminiul omului.
ungurii - in principiu pentru ca sunt niste prosti care prefera sa se planga de discriminare intr-un loc strain decat sa mearga la originile lor adica fie in ungaria fie in pizda lu mama lor. Se inmultesc deasemenea prin pui vii care sufera malformatii psihice inca de la nastere, in sensul ca invata romana in primii 10 ani si o uita in urmatorii 2. Se hranesc cu palinca, kurtos colac vise de autonomie.
poponarii - pentru ca ei nu vor sa fie tratati egal cu restul, adica sa poata merge la o terasa de mana sa bea o cafea ci intr-un mod superior si anume sa mearga la o terasa imbracati in pene de strutz fucsya si verde neon, cu ciorapi plasa si ruj ieftin si sa-si ia limba in gura ostentativ in timp ce isi fac aer cu evantaie chinezesti din obor. Nu se inmultesc prin pui ci prin parnaie sau teribilism. Se hranesc cu publicitate de orice fel, cu bataie si cu seva umana hiperproteica.
politistii - pentru ca lumea are falsa impresie ca sunt prosti si spagari doar din simplu motiv ca au un IQ de 214 / sectie si iau cate o mita din cand in cand. Se hranesc cu procese verbale agramate, bunuri confiscate si foloase necuvenite. In unele tari si cu gogosi. Se inmultesc aproape ca oamenii mai putin in aceasta perioada din cauza contraceptivului "boc".

7 comentarii:

Ostap Bender spunea...

tu ai țâțe mari, așa-i?

ILUZIA spunea...

cata perspicacitate !

Anonim spunea...

Si hipsterii, si hipsterii!

m f spunea...

De când cu articolu' ista, o ţin tot într-o pălincă...La inugurarea Vamei in IOR, v-aduc şi vouă!

Anonim spunea...

ostap a zis tzatze. Hahaha

Unknown spunea...

la faza cu tiganii, nici io nu ma gandeam altfel! Geniala aia cu "semi-aeroba semi-jegoroba", cu scuzele obligatorii pentru furt, am sa o folosesc si eu!

ILUZIA spunea...

@bluemoon: cedez gratuit dreptul numa sa le zici!