luni, 13 iunie 2011

nu exista esecuri! doar experiente!

TOATE DRUMURILE MERG LA ROMA. LA MORENI NICIUNUL!
Periodic ma duc la Moreni, adica la fix si numai 100 km departare. Am acolo ceva prieteni si cateva rude dpdv al dreptului civil dar si dpdv al datului stramosesc. Deobicei ma duc cu autoturismul propriu. Foarte rar acest lucru nu e posibil si atunci apelez la "microbuze". Acest drum imi este pur si simplu mai imposibil decat ascensiunea catre vagauna lui Dalai Lama.
Cazul 1. - acu 17 ani :
Plecare dimineata catre Gara N, frecat maciuca prin Romana la pietre, pierdut microbuz. Luat tren catre Floresti, gresit tren, coborat la sugestia unui feroviar la o localitate de langa Gaesti "ca de acolo pleaca spre Moreni multi uameni care lucreaza la fabrica aia de frigidere". Uameni pula, ramas noaptea in loc. Ionesti si campat la postul de Politie. Militianul ma trimite cu fie-sa si un var la discoteca satului ca daca tot stam degeaba acolo. La disco, lumea n-a apreciat geaca mea de motor accesorizata cu lantul din parcare si nici machiajul tip elis cupar. Eu ofensata, eu zmardoaica, eu luat mare capac pe ceafa, varu la militian luat bataie. ajuns a doa zi in Moreni- matusimea-bataie, ajuns peste doo zile Bucale- mama- bataie.
Caz 2. -acu 15 ani: majorat verisoara-baut muuuulta visinata! Ma urca varu in microbuz in stare de keo, plateste el la sofer, eu adorm. La bucale ma scoala soferul sa cobor eu mahmura credeam ca vrea banii de bilet, ii dau si adorm. Omu' s-o fi mirat dar de banii primiti m-a dus.....logic inapoi. Matusi-mea mare palma la cap, ajuns seara acasa mama-bataie.
Caz 3.- acu 10-12 ani:
Plecat cu o prietena la o tiganca din satul vecin sa-i dea aia in bobi. Acolo coada ca la meca, m-am plictisit, m-am revoltat, am anuntat-o ca ma duc la statie la microbuz si plec singura la bucale. Microbuz-pula ca era stricat si ma duc "la ocazie" ca doar toata lumea face asta acolo din stramosi. Gasit cel mai borat tigan, urcat in dacia 1100, uitat pe borna si vad ca mai e putin pana la Pitesti, tipat tare si amenintat, ala oprit in camp, luat portofel din mana, lasat acolo. (da , eram socata si nu m-am uitat la numar). Ajyns acasa la 12 nopatea cu alta ocazie si fara bani nici de metrou-tata anuntat politia-tata-bataie.
Caz 4. acu 7 ani:
Ma duc la Moreni la ziua unui amic, pentru o seara. Baut toti banii de intoarcere, ramas peste noapte la un fost prieten. A doa zi iau bani vara-miu sa plec dar baut iar banii ramas peste noapte la acelasi fost prieten -facut sex. A 3a zi la fel, apoi intors la Bucale cu tot cu fost prieten-mutat cu el cu chirie-peste cateva luni m-am trezit o duamna maritata. (mai bine ramaneam la stadiul cu bataia).
Caz 5. Ieri: plec direct de la o nunta sa ma duc la Moreni la motocros si sa fac mare advencear cu foc de tabara si gratar. Ora 07.00. Claaar....pierdut microbuz, ma hotarasc sa ma duc in Gaesti la nasha, unde era in vizita si consortul meu si sa mergem cu bolidul personal mai departe. In drum, vad un microbuz de Targoviste-iau o decizie buna si rapida in conditii de stres (conform cv ului) ca e bine si aproape si asa- fac semn ma urc in el. Microbuzul era cu 3 nivele sub transportul sub-urban din Pakistan- umplut de 12.000 specii de bacterii. Coborat terifiata in loc. Ulmi-sunat sotz 8.30- primit tona carne in frigider-luat-retur Gaesti-bagaje-iar carne frigider si costat ajunsul pe deal cat inchiriatul unei masini.
DA STIU! SUNT PROASTA!

4 comentarii:

m f spunea...

Stai liniştită, nu eşti SINGURA!!

Anonim spunea...

la ultimul ai uitat ce era mai important: consort- bataie :D

ILUZIA spunea...

@animaloo: am scapat doar cu carne...da' cred ca e ultima data!

Anonim spunea...

Da-o naibii, daca te mai duci si-a sasea oara, clar iti place bataia.