vineri, 11 noiembrie 2011

SEX SHOP - new trend

La mine la ţară informaţiile ajung mai greu, aşa că abia acum am aflat şi eu din Vice că nu mai e maică că pe vremea mea cu fututu. Păi când eram io o tinerica sexy (acum fiind o doamna aflată în plenitudinea unor forme de invidiat), lumea balea la o pizda sau hai două.

Aia care aveau rude în germania ştiau că există puli de cauciuc dar nu căutau să se sodomizeze cu ele. E maică, cum ziceam acum lumea nu se mai umecteaza la o simplă măciucă fie ea naturală sau făcută de Pireli şi nici la mamela lu Pamela sau Lepa Brena.

Acum, maximă erectie e strâns legată de w.o.w şi alte dubioşenii pentru oameni cu coşuri multe şi lipsa de viaţa reală. Cică există o comunitate de fiinţe robosexuata numită furries care conform sursei citate "manifestă interes de natură sexuală pentru creaturi fantastice cu trasaturi antropomorfe cărora le atribuie personalităţi umane." Adică şi anume li se şcoală pula şi/sau lindicu când îl văd pe Xar Carabosul. Acestea sunt premisele care au pus baza unei afaceri prospere numită Bad dragons care vinde puli de dimensiunea şi formă unui braţ de culturist suprasteroidizat si care ejaculeaza o malahie fosforescenta la alegere verde neon sau fucsia. evident există şi în varianta de pizda-catelei-care-păzeşte-purgatoriul, care e vinete şi invanata ca toba de-o făcea mamaie de crăciun.Respectivele exemplare se vând însoţite de pliantul care prezintă personajul purtător pentru o acurateţe maximă a trăsăturilor fizice şi psihice ale personajului.

Aplombul acestei afaceri m-a făcut invidioasă şi cu riscul de a nu fi originală voi inainta companiei W. Disney un draft de contract întru cedarea drepturilor de a folosi imaginea personajelor lor ataşată unor impresionante falsuri şi pizde uriaşe.

Totodată caut asociat cu spaţiu ultracentral pt un Disney-sex-shop.

Că să vă conving de seriozitatea intenţiilor mele iată şi primele idei:

*ciocul lui Woody-pentru o deflorare rapidă şi fără dureri.

* pizda Mamei Zmeilor-pentru iubitorii de MILF!

* anusul calului lui Făt-frumos- fierbinte că focul pe care îl bagă pe gura şi-l scoate pe cur!

* penisul lui Tom şi/sau Jerry- la alegere cu aromă de laptic sau scweitzer.

Bonus: la orice produs achiziţionat primiţi cadou sperma verde-spanac de la Popeye cu adaos de fier pentru zilele delicate ale lunii.

XAR CARABOSUL

VS

MIKEY VANOSUL SI HOT LIPS MINNIE :

9 comentarii:

T4U spunea...

Cam futuşi un cal în pizdă cu diacriticele în postu' ăsta.
Never mind, oricum săracii intră-n post, ca de obicei, iarna, că s-a dat drumu' la termoficare şi de undeva tre' să taie şi ei, nu? Primăvara e postul ălălalt, de paşte parcă, nu?, când tre să-şi 'stingă' facturile la întreţinere pe ultimele luni de termoficare hibernală.
Viaţa e o curvă. S-o futem, deci.
'Aia care aveau rude în germania' nu ştiau că pulile alea erau 'Made in China'. Happy times...
Şi, în definitiv, wtf is VICE?!?

Anonim spunea...

Auzi da de unde stii tu ca e urata tipa aia care deseneaza? Eu sunt barbat si m-am uitat cum arata, si nu e deloc urata. Tu pe de alta parte esti o curva nasoala, si ti-ai pus masca in poza aia pentru ca stii ca esti o nasoala infecta si nu vrei sa ti se vada fata.
Deci daca esti o muista nasoala taci in gatu matii de curva si nu le mai face pe altele urate ca dintre voi 2 , tot pe aia as fute-o, in timp ce pe tine m-as pisa si mi-as baga pula in mata si in familia ta si in copii tai ca am auzit ca esti pe cale sa devii mamica, daca nu ai devenit deja.
Asta inseamna ca esti o curva disperata sa inghita sperma in pizda pana ramane gravida. DAten mortii matii de tarfa muista.

Anonim spunea...

Sper, bagameasi pula in mortii matii de moldoveanca sa faci cancer la ovare si sa te castreze astia sa nu mai faci copii bagatiai pula in mortii matii de tarfa.
Sa imi bag pula in toata familia ta si in toti mortii matii de sclava pulii care inghite sperma. Daca te prind pe strada te dau cu capu de asfalt futus mortii matii de curva larga in pizda

ILUZIA spunea...

@T4U: vice e o revista care in varianta ei tiparita miroase a cal mort. nu se poate explica ce tip de tus folosesc .
@Anonim: lasa fata nu fii suparata ca esti nasoala si scri agramat s-o gasi si pt tine candva vreo pula.initial am vrut sa-ti sterg comentariul dar e bine sa ramana poate te mai uiti uneori sa nu uiti cat de proasta esti.

m f spunea...

Moooaaa, ce luptă corp la corb a ajuns blogul ăsta...Măi fetilor, ie posu' lu Crăciun, se poate? Cică nimic de carne, doar cu legume şi mu(r)e...

ILUZIA spunea...

@mf:da , am observat si eu ca ipochimena e usor off topic (a se citi doar un pic pe miriste)da am zis la fel, ca in spititul craciunului sa fiu mai buna si ce cei mai saracuti.

sex shop spunea...

ai dreptate mai ales de doi ani incoace pe langa unele colectii de astfel de vibratoare si accesorii ultra moderne care au aspect si material identic pielii umane care ofera tuturor celor interesati o gama larga de marimi si grosimi '' la metru'' deci, au aparut asa numitele cypersex niste dildo si vibratoare chiar si vagine care se leaga prin portul USB la orice calculator astfel incat cele doua persoane care sunt in direct pe chat pot avea un contact sexual '' cyber''. Defapt fiecare dintre ele pot sa manipuleze jucariile prin vibratii si impulsuri pe care persoana care le primeste la celalt calculator este de invidiat: oferind 10 ritmuri de vibrare si rotatii in 6 viteze este ceva de necrezut; deci ne aflam in era noutatilor si placerilor la care nici unul dintre noi nu ne-am putut imagina acum cativa ani...

ILUZIA spunea...

da e bine de stiut dar prefer metoda clasica, nu de alta dar imi place preludiul in club cu tequila si ma tem ca cyber- vibratorul nu poate sa faca asta.

Lucian spunea...

E o lume plina de ciudati !
* un pinochio ceva nu aveti ?:))