miercuri, 19 martie 2014

HAINEKEN + OLANDA = LOVE


Eu sunt nationalisa de fel si orice incercare de ma convinge ca locuiesc intr-o tara de cacat cu oameni de cacat care nu fac nimic decat fura si mananca cacat a esuat. Pana azi. Azi am inteles ce inseamna sa vezi cu macar un centimetru mai departe de capul penisului. Hai ca e poate , nu e asa departe! 
Olanda s-a gandit sa iasa din anonimatul unei vanzatoare de lalele si sa lanseze  prostitutia care se face cu plan de afaceri bine pus la punct si depus la primarie, sa accepte alaturi de consumul de droguri, casatoriile intre persoane de acelasi sex si eutanasia . Asta nu inseamna ca sunt si incurajate, dar atata timp cat ele nu pot fi eradicate, olandezii prefera sa le tolereze. 

Boon, acum ca au rezolvat cu toate astea si au aratat ca se poate si ca functioneaza sunt din nou pionieri: Alcoolicii sunt plătiţi în bere pentru a face curat pe străzile din Amsterdam, în cadrul unui proiect finanţat de guvernul olandez. pai ce sa vrei mai mult de atat. Precum foarte bine puncteaza si ei, incercarea repetata si fara succes de reabilitare a acestora sau mai rau cazarea lor in puscarie   camine cost mult mai mult decat 1 bax de Hainken pe zi.Se scoala omul dimineata, bea doo beri. apoi ia frumusel sacul de plastic si batul si aduna gunoiul din parcuri si de pe strazi. La pranz se trage la umbra haleste doi carnati si mai bea doo beri. Mai aduna un gunoi, una alta mai bea doo beri si se baga linistit la somn ca oricum la 6 beri pe zi e gata ca d-aia e alcoolic. Si ce credeti? parcuri mai curate, batai si furturi mai putine, paturi de spital neocupate aiurea. Cost total- 6 bere.
TOATA LUMEA FERICITA SI CU LACRIMI PE OBRAZ !
Daca se gandea si Ceausescu pe vreme canalului sa bage o bere in bot la puscariasi acum aveam metrou si intre P-ta Unirii si Baile Felix.

7 comentarii:

leomanager spunea...

Si care-i diferenta ? Si Dorel al nostru merge rupt in gura la strans gunoiul de pe strazi :))))))))

leomanager spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
drstoica spunea...

La noi, programul ăsta e în fază experimentală. Doar câte doo beri plus doo plus încă doo pe zi. Dacă asta funcționează, o să-i pună și la muncă. :)

florentin spunea...

Noi il avem pe Dorel!:) Mai e nevoie de bere?

ILUZIA spunea...

da. bere de la stat!

Mucegai spunea...

Dorel nu există, oricum ăla nu era consumator de bere ci de bătaie de joc. să vină berea de la primărie ca matur tot. Bag @lan ea inginerie!

Papillon spunea...

Aia din mijloc pare rezonabila.