miercuri, 16 aprilie 2014

SAPIOSEXUALA- sau orgasmul transcedental

Tot mai des in online sau in teve aud de domnisoare sapiosexuale. Pentru cei care au deschis televizoarele mai tarziu asta inseamna un fel de fiinta (azi vorbesc la feminin dar e valabil si la) care se indragosteste de un mascul  pentru dasteptaciunea lui, pentru simtul umorului si pentru ca ii produce o excesiva placere cand dezbate parte in parte frate cu el disputa Kant Vs Nietzsche cu privire la moralitate si spiritualitate. 
       Zii sa moooori tu! 

adica jura-te tu ca iti inmuguresc sfarcurile cand il vezi pe Plesu sau pe Stephen Hawking ? adica ti-ar  provoaca asa un fel de curent electric pe sira spinarii cand vorbesti cu Plesu despre meditatia transcedentala si el morfoleste languros o lingurita cu nutella in barba. Si dupa vreo doua ore de orgasm d-asta transcedental in pauza de la teve (la o emisiune culturala evident) apare reclama cu baiatul ala de la Gillette  si ti se strange &3@^ pana se face mica-mica cat o pizda de furnica numai cand te gandesti cat de prostut ar putea fi in capsorul ala atasat la pectorali. 
Papusa, uite ce e: o sugi cu patos o dai de gard! Nimeni, absolut nimeni nu se poate INDRAGOSTI de inteligenta. Inteligenta se admira, se respecta, se indrageste dar nu se poate iubi. Pentru inteligenta si umor ne alegem prietenii, adica baietii aia cu care nu ti-o targi ci ii opresti in viata ta ca sa vorbesti despre diverse, petreci timp, schimbi opinii si bei tuica. In pat toata lumea vrea barbati frumosi si virili. Si pentru ca frumusetea este relativa unele vor muschi, altele burtica si chelie iar altele schelete. Dar asta nu conteaza caci pentru gustul tau asta poate insemna frumos.
Chiar daca tu esti un munte de slinos de saorma  tot iti doresti un barbat sexi in patul tau! nu o mai zgudui ca esti sapiosexuala doar pentru ca nu te mai curteaza decat PR ul de la Michelin pentru reclame . 
Deci stimabilelor, n-o mai sugeti ardeti intelectual in ideea ca pentru voi sexul e altceva decat inperecherea animalica care este pentru toata lumea pentru ca nu exista sapio-sexual nici oricealtceva-sexual.
 Exista doar sexual-sexual! Pentru ca Crixus!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ma, da' un 'ntelectual mai putin Chewbacca decat Plesu nu gasisi?
Ca acum am senzatia aia de par in gura, pe bune. Daca aveam agentie de turism il sponsorizam cu un sejur la Chernobyl sau ceva pe individ.

Mucegai spunea...

Deci Plesu versus Crixus, cine ar fi crezut?!

petronela spunea...

haha, dintre ăştia doi, eu îl aleg pe liiceanu!

LaMargineaNoptii spunea...

oh lol.