joi, 22 mai 2014

OMUL NU POATE FI BETIV !


Bai deci voi realizati ca in mod normal, adica la 8 ore de somn pe zi , dormim o treime din viata noastra? Bai deci se duce de suflet o treime din viata in care nu ai nici o emotie, nu inveti nimic, nu castigi cu vezi nimic. Adica cam vreo 25 si cinci de ani.
 Adica UN SFERT DE SECOL ! Bai adica daca ne gandim ca copiii mici dorm cam 12 ore si ca de cate ori se poate dormim la pranz inseamna ca dormim vreo 30 de ani . Bai voi intelegeti ce inseamna 30 de ani? Cam cat le-a luat dinozaurilor sa dispara. Bai oameni nu mai dormiti maaaaa in ghete !

Sa va mai spun ca muncim adunat 15 ani cu executare?* 
*(calcul valabil pt bugetari = 8h)

Bai oameni, voi va dati sema ca daca tinem cont de nutritionistii p**** care spun sa mancam de 3 ori pe zi si sa mestecam de cate 33 ori fiecare dumicat asta face 2h/zi adica in fiecare an MANCAM O LUNA din cele 12? Bai voi va dati seama ca daca am manca doar in drum am mai avea o luna de august in plus? Ca da, asa vrea muschiu meu sa econimisesc din vara.

Bai oameni si la asta adun timpul in care ma spal, ma cac, fac sport, fac curat, fac sex si vorbesc la telefon (chiar si simultan) si atunci va intreb : CAAAAAAAAND  SPUMA  MARII   AM    TIMP  SI EU SA FAC UN SPRITZ  REGULAMENTAR ???


4 comentarii:

boemul spunea...

nu ştiu cum de nu reuşeşti, eu îmi fac timp în fiecare weekend :))
probabil din cauză că nu prea fac curat...

ILUZIA spunea...

poi in w-end nu esti betiv, e asa de control.

Părintele Neuronie spunea...

Plm, în principiu io-mi fac timp de şpriţ în timp ce gătesc/curăţenie. Nu prea e regulamentar, da' să ezistă!

Mucegai spunea...

eu imi fac spritz in timp ce fac naveta, adica economisex