miercuri, 5 august 2015

Iubeste-te!

Mai e o luna de vara si te bagi iar in puful de gasca, in jaca de blugi sau in ce are fiecare, dupa buget si posibilitati obligatoriu neagra sau gri inchis. Evident ca n-ai atins nici un obiectiv din cele propuse pentru vara. Asadar:
N-ai nici o poza in picioare din concediul de la mare; pentru ca n-ai reusit sa faci sport pentru ca esti ocupata (este de inteles, spre deosebire de tine, noi restul care gatim, spalam si facem teme cu copiii beneficiem de ziua cu 63 de ore). 
N-ai citit decat o singura carte din cele 25 pe care ai dat totusi bani dar pe care le-ai pozat pe Fb cu Marquez deasupra, ca sa inteleaga prostii ca nu citesti orice rahat;
Nu ti-ai facut nici o analiza nici acum, probabil cuvinte ca "papanicolau", "mamografie" sau "helicobacter pylori" sunt termeni pe care ii auzi numai pe AXN Crime.
Ce ai sa faci in continuare?
Sa mai stai linistita inca un an, n-o sa isi dea nimeni seama ca n-ai citit Marquez doar sunt atatea citate pe fb, o sa memorezi cateva si gata. 
Sa mai astepti un an pentru un control de rutina, eventual pana cand va trebui sa faci o ipoteca pe casa pentru a-ti plati chimioterapia.
Sa mai lasi osanza sa falafaie secsi pe coapse si pielea sa-ti  cada pe brate ca o creasta de cocos batran. Poate n-o sa observe nimeni, nici chiar tu decat atunci cand ai sa te lovesti de imaginea paralizanta a sotului tau razand in benzinarie cu colega lui frapant de frumoasa si culmea, de aceeasi varsta cu tine. E ok, o sa tii dieta si atunci doar ca o vei face haotic, pe fond de depresie si ineficient iar singurul pe care poti sa il mai castigi va fi ulcerul.
Ce poti totusi sa faci astazi? 
Sa razi! Sa fii o femeie fericita, grasa sau slaba, culta sau nu, care rade frumos iar zambetul frumos e dat de-un suflet si de o dantura sanatoasa. Macar atat! Repara ce ai, fa-ti un implant dentar daca e necesar , inceraca o coroana ceramica de zirconiu (reprezintă ultima tehnologie în materie de estetică dentară) sa  orice altceva care iti va aduce zambetul de vis.
Pentru ca o femeie care are un zambet de vis are sanse sa obtina orice!

4 comentarii:

boemul spunea...

ooo, deci n-a murit stăpâna blogului :)

ILUZIA spunea...

N-a murit, a mancat-o feizbucu. Trebuie sa te luam si pe tine la joaca in gradina lu' Zuckenberg.

boemul spunea...

sunt şi pe acolo, cu numele din viaţa civilă :)

Safinus spunea...

D. sunt nevoit sa ma numesc asa pentru a ma recunoaste, sunt Supraomul. Vino te rog. .. dimedy@gmail.com