luni, 11 aprilie 2016

GHID PRACTIC DE SUPRAVIETUIRE IN UKEISTAN



EP. 1  RECYCLIG

             Reciclarea presupune existenta in fiecare apartament de 16 mp, a cate 5-11 recipiente de colectat selectiv: a)hartie b)celofan c)resturi menajere d)plastic e)trinitrobenzoatdesodiu si f)bielete de citroen din 2006.
               Asta n-ar fi o problema daca recipientele n-ar fi de marimea unor galetuse de plaja pt copii de 2-4 ani sau daca masina primariei ar veni sa le ridice saptamanal. Ei bine, fiecare dintre ele are o zi anume de colectare lunara, ca doar ce treaba are omul in general vreo 6 dimineti decat sa duca in fata portii tomberonul care trebuie, in pozitia care trebuie si la ora care trebuie.
           In cazul in care intentionezi sa chemi niste prieteni pentru vreo zi de nastere, ultima gresala este sa-i tratezi cu pizza congelata si cu doua navete de bere sau 11 sticle cu vin. Niciodata, dar niciodata, the council nu-ti va ridica enorma cantitatre de 24 de sticle de sticla si 10 cartoane de pizza. Asta e portia pentru o luna intreaga, asadar ai grja sa ai menghina in casa,  cumperi berea la cutie iar de mancare sa pregatesti o ciorba lunga. Nu, nu de aia din plic deoarece plicul de ciorba la plic se colecteaza diferit de plicul de delikat sau cel de cafea.
            In caz ca nu stiati, balenele albastre, ursii koala si opimul de malaesya se pot salva ca specii numai si numai prin selectarea cutiilor de iaurt/margarina/branza philadelphia/ulei de cocos si orice alt maclavais cu grasime 80% - numai spalate anterior si clatite bine sa nu ramana axion printre rizurile cutiei!! Staniolul de la capac se indeparteaza cu grija si se arunca separat in containerul special cu resturi de foaie te tabla zincata, plasa de buzau si varfuri de obuz.
               Mucurile de tigara merg aruncate pe trotuar in orice zi a saptamanii intre orele 16 si 24.
Tips: in cazul in care folositi prezervative, aceste se recicleaza in urmatorul stil: se goleste continutul intr-un pahar, se spala bine cauciucul pe ambele fete pana scartaie la atigere si se arunca in recipientul pentru przervative, roti de iarna de spate si guma orbit fara arome sau maxim cu aroma de capsuni. Apoi, continutul paharului se separa, se lasa la decantat si se analizeaza atent pana iti dai seama de potentialul IQ al potentialului copil. Cei cu IQ scazut se pot arunca in Tamisa iar cei cu IQ ridicat se ingroapa la radacina unui patrunjel  in speranta ca cineva va da astfel nastere unui englez destept.
                Ascultati-ma pe mine, in foarte scurt timp, manualaul de colectare selectiva a deseurilor va intrece in pagini enciclopedia britanica si va sta la baza examenului pentru obtinerea cetateniei sau a doctoratului britanic.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Iluzio, mai scrie pe aici ca intri la reciclare imediat...

Anonim spunea...

Chiar, uite ca a trecut un an si tot n-ai mai scris..

Eu chiar te citeam, cand erai cu chef de scrijeleli...

. spunea...

Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vrajă frumoasă
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA vindecă magia
* Casino Cave
* S-au eliminat pesterile blestemate
* Vraja de protecție
* magie la loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
Whatsapp +1(815)564-3618