vineri, 19 martie 2010

SANGE DIN CHILOTI

Deci nu! Nu fac nici un comentariu inainte! Va rog concentrare maxima la urmatorul dialog:


Intr-un magazin de pantofi in care se gaseau cca 10 suflete, eu vorbeam la mobil si, fiind in extaz maxim la una din perechi (se cunoaste fetishul meu pt pantofi) tip in telefon:


- Eu: “ gata am terminat , acum am coborat de la el……..daaaa m-a durut tare, de fapt mai mult m-a usturat si a durat si foooarte mult, ca el a zis ca termina in 1 ora si cand colo a terminat in 3.”

- …..

- -Eu: ” aa…acum sunt ok, inca mai am muschii incordati si maxilarul. Aaaa… si stii l-am rugat sa dea un pic si pe chiloti acolo, si nu mi-a dat decat un pic pe marginea chilotului si pac-pac imediat mi-a si curs o gramada de sange da nu stiu de ce ca doar ce m-a atins. Mda.....prima data nu a fost chiar asa, atunci nu am simtit nimic dar acum m-a usturat rau , nu am mai rezistat asa ca am terminat sus, i-am dat banii si am plecat”

- ….

- Eu: “da normal ca vin si la tine, ajung in 10 minute sper ca ai luat crema d-aia ca altfel nu vin….”

- Aaaaaaaa….(ridic capul si vad 10 x 2 ochi beliiiiiiti exagerat, 10 cavitati bucale laaarg cascate cu vedere la omulet, stupefactie, flashuri retine sparte)………zic......bine hai fa si-o cafea , te pup pa! “ – si fuuuuuuug tare din magazin!

****

Sunt in stare sa pun ramasag pe chilotii mei agatati pe ceasul de la Universitate daca cineva poate desccifra textul, dar pentru ca stiu ca o sa castig garantat sa fac lumina:

Eu am pe glezna un tatuaj cu un dracutz rosu in chiloti albi. Azi mi-am facut un alt tatuaj pe spate si l-am rugat pe tip daca tot are acul cu alb sa imi mai bata si chilotii dracului ca se cam dusese culoarea.

RESTUL E CAN CAN !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci .. FOARTE TARE ... esti foarte tare !!! Te plac mult, atat de mult incat te-am bagat in lista mea de blog-uri ...
Respect !

ILUZIA spunea...

multumesc mult ! cand ai timp da si adresa ta poate ne radem!