vineri, 25 iunie 2010

ALBA CA ZAPADA


Recitesc in scop educativ povesti. Nu stiu de ce dar constat ca mi s-au schimbat oleaca viziunile. Ori maturizarea mi-a pervertit mintea (si trupul dar asta e alta poveste) ori unii autori au fost mereu niste dezaxati dar inocenta nu m-a lasat sa vad asta. Sunt sigura ca teoria mea este corecta caci altfel cine vreodata ar putea imagina o poveste innecata in atata promiscuitate.

Asadar:

Era odata un cuplu care, ca orice cioara, isi vedea puiul cel mai cu motz. Las liber cititorului sa vada cat de frumoasa poate fii o spelba cu parul negru. Boon, doamna moare rapid probabil la un spital imputit din cauza unei cezariene nefericite si a unui doctor mult prea atasat de morfina.

Tacsu, (probabil un burotos chelios si manelist dar posesor de vila si Q7) se insoara de urgenta cu prima pitipoanca care i-a aratat tatele in toaleta la bamboo.

Pitipoanca-vitrega, vazandu-se cu reale sanse sa mosteneasca averea se gandeste ca n-ar fii rau deloc daca ar elimina concurenta definitiv, mai ales ca déjà era bortoasa cu plodul fostului cordaci. Zis si facut, cum in pagini aurii nu se poate gasi numarul unui rachet ia unul de pe net si ii cere sa omoare odrasla mostenitoare. Din nefericire, killerul angajat era doar un student ochelarist la ASE care dadea tepe pe net ca sa faca si el un ban de curve, asa ca misiunea esueaza si abandoneaza “marfa” in padure.

A k Z gaseste pe acolo cuibul unor poponari subdimensionati care sunt dispusi sa o cazeze pe mancare si menaj complet. Pitipoanca afla si se travesteste in vanzatoare ambulanta de parfumuri Gucci “ originiale furate de fratimi-u de la Barcealona” si astfel reuseste sa ii pulverizeze lui A k Z spray paralizant si sa-i bage pe gat o bucata de mar la sanchi sa nu bata la ochi . Nu mai apuca sa ascunda trupul caci unul din poponari a venit mai devreme acasa sa fac o laba. Gasca de lache se gandesc ca trupul ei ar fii de efect impopotonat si prezentat la parada ghei cu mesajul “moarte femeilor” asa ca o criogeneaza partial si o depoziteaza la liziera.

Tocmai atunci trece pe acolo un gagiu cul zis si Gogu necrofilu’ care desi o vede in cosciug si cu paloare vinetie nu se sfieste sa-I bage limba pe gat. Cum Gogu este de meserie brancardier la morga, in timp ce o linge in vine ideea stalucita ca ar putea incerca si manevra Heimlich care functioneaza. Ea se simte datoare pe viata se marita cu el, se muta la el in Ferentari si renunta la averea lui tacsu.

PS- nunta a avut loc intr-o comunitate restransa de ghei , necrofili si personae suferinde de nanism hipofizar. Noapte buna copii !

2 comentarii:

Stefan spunea...

daca nu-s tzitzilii tale in poza, povestea e trista :)

ILUZIA spunea...

hell no! nu puteam fii eu! imi trebuia ceva creepy, in ton cu povestea. Cu mine ar fi iesit ca adevarata AkZ :-)))))))))))))