vineri, 15 octombrie 2010

NEXT TIME

<< In general evit tentatia, doar daca nu pot sa-i rezist>>


Aseara ai gresit. Vroiam sa stiu sigur ca ai remarcat efortul meu desi era evident ca nu aveai cum sa-mi arati. Am plecat cu tine si prietenii tai m-au intrebat voalat" esti prietena lui?". " numai joia". Au ras, precautia a trecut, am discutat de familie , de copii, (eu)am baut doar apa. Am crezut ca am ratat momentul, ca au fost prea repede unul dupa altul si inca nu ne-am refacut in cochilia constiintei, ca inca te preocupa gandul ca mi-ai aratat prea mult ca vrei sa ma futi, ca inca balansezi intre a-mi arata ca esti macho si a-mi arata ca esti erect. Nu intelegeam daca ma privesti ca si cum "daca astia nu ar fii aici, in 10 secunde tot ce as mai lasa pe tine e machiajul" sau ca si cum "nu ma grabesc sa fac nimic, poate chiar am si uitat". Egoul meu a avut un moment de colaps, poate chiar a lesinat pentru o secunda inainte de a chema taxiul. M-ai strans de mana (idiotule tu stii cat costa telefonul ala !) si m-ai privit cu " saruta-ma pana maine" dar nu mi-ai zis nimic. Atunci a fost big-bangul, Hirosima, 11 wtc, mi-a cazut telefonul, paharul, glicemia,calciul, tensiunea si libidoul. Am strans tare pumnul pana palma mi-a transpirat dar bobul zabava de incertitudine mi-a alunecat printre degete. Shit! simt ca am ratat si urmatorul teamfuting!

8 comentarii:

Stefan spunea...

asta a fost o cugetare?:)

ILUZIA spunea...

desi nu pare, am cugetat mult la asta. Bine, m-ai prins. devarul e ca blogul a fost primit cadou, nu stiu nici sa-l modific nici sa-l completez. Niciodata nu m-am uitat la etichete...plm, daca vrei poti sa ma conseiezi.

Anonim spunea...

fii fair-play! acorda revansa! meciul asta deobicei se joaca tur-retur!

Anonim spunea...

cat costa telefonul?

aristide spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
aristide spunea...

Vad ca ai schimbat registrul.
Imi place. vreau mai mult1

ILUZIA spunea...

@ aristide: banuiesc ca in partea pe care ai revocat-o ma intrebai daca povestea e reala. Nu este! am mintit, nu mi-a cazut telefonul!

Klaus Varahil spunea...

Esti foarte tare ! Foarte tare! Cred ... desii e posibil sa ma insel ca esti o psihopata, la fel ca mine,de aceea te plac foarte mult, imi esti chiar draga si tin sa-ti spun ... un fucking Respect daca ai curajul sa accepti din partea mea ...
Cu drag, o admiratoare!