joi, 18 noiembrie 2010

Attero Dominatus

Aseara am fost la concert . De obicei nu dau atentie trupelor din deschidere de care nu am auzit deloc dar ieri m-am gandit ca ar putea fii un inceput. Le-am prins oricum doar pe ultimele 3:
asadar:
STEELWING


a fost super, cu un heavy metal curat si ordonat cum nu se mai face de prin 90-92. Daca se promoveaza bine la generatia care a indragit genul asta au sanese mari sa ajunga departe. (Un plus: poate merge si la generatia mai tanara caci chitaristul Alex Vega e un fel de nou Sebastian Bach, poate chiar mai pretty-face)

ALESTORM -apai am inteles ca am imbatranit si ca scotienii sunt patrioti si mandri, da sa-mi bag pula daca eu am inteles ceva din irish / scotish metalul lor. Da, am vazut pe net ca se autointituleaza “pirat metal”- WTF!!!!!!!!! Da' va spun eu ca sunt cunoscatoare si stiu bine (vana pulii din cur vine) ca astia mai aveau sub scena o trupa de cimpoisti scotieni care cantau peste ei....sau sub ei sau plm. Transpus la noi ar fii fost un fel de Taraful din Clejani feat. Dimmu Borgir. (Un minus: solistul se chinuia acolo sa zica ceva cu madar-facar dar fizicul si freza creata il lasa sa se vada pe Screech captiv in corpul lui)

SABATON

Aici viorile au tacut! Impecabil. Sunet, ritm, aparitie, show!
Plus: Joakim Brodén e foarte cool, primul suedez pe care-l vad si nu doar ca nu arata a mort dar este chiar futabil . Singurul moment care a intinat showul a fost ala in care a donat sticla proprie de apa catre fani care au plimbat-o s balit-o din gura in gura pana in fund la taxatoare (gest nerezonabil cu atat mai mult cu cat stufful s-a ingrijit sa ne dea tuturor celor din fata, apa pentru hidratare). Pe mine ma misca treaba asta cu fanul adevarat dar pana la injectii cu moldamin .

4 comentarii:

animaloo spunea...

adica nu te-or speriat piratii?

ILUZIA spunea...

maxim am zis!

Anonim spunea...

ha ha ...am fost si eu la silver, si irlandezo- scotienii aia- ce le mai placea saorma si fb-ul :)

Anonim spunea...

ha ha ...am fost si eu la silver, si irlandezo- scotienii aia- ce le mai placea saorma si fb-ul :)