duminică, 21 noiembrie 2010

DESFARUL SIMTURILOR

Te-am privit implorator si fara sa spun nimic ai inteles ca o vreau atunci mai mult decat orice; o cereau buzele mele tremurande si privirea infranta in fata dorintei. Nu ai putut rezista, a trebuit sa mi-o dai chiar din mana ta.

Cand am primit-o am inchis ochii, am vrut sa imi folosesc toate simturile pe rand , sa nu alterez nici una ditre senzatii. Am prins-o cu ambele maini, delicat, cu pretuire, intai cu stanga apoi cu dreapta si am strans-o usor. Era mare, firbinte, usor alunecoasa si promitea sa-mi indestuleza toate poftele nesabuite. Am mirosit-o o clipa si ambii lobi olfactivi mi s-au inundat de nirvana aromelor. Am atins-o intai cu limba, usor in varf, apoi de jur imprejur in cercuri concentrice catre epicentru. Papilele gustative s-au deschis ca niste cupe de crini carnivori , fiecare chemoreceptor vibra tactil, termic și gustativ in alerta de grad zero . Limba a intrat in prehensiune pregatindu-se de diglutie la nivelul faringelui. Am incercat s-o cuprind toata in gura dar n-am reusit; era uriasa si imi trebuia o strategie s-o devorez.


Un extaz al tuturor simturilor m-a cuprins incepand cu senzatia din stomac, care simtind ca se apropie o cascada proteica a inceput sa secrete rezerve de suc gastric. Creierul s-a inundat de endorfine si serotonina, am strans pleoapele si am muscat usor. Primul firicel de fluid cald mi-a invadat caviatea bucala ca un nectar, ca o ambrozie, ca o iertare dupa spovedanie. Am strans-o apoi din nou in mana indesand-o cu nesat in gura pana cand uvula a emis necontrolat niste sunte in limba elfica. Schimbul de fluide incepuse si desavarsea desfraul tuturor simturilor.Nu puteam comprima cantitatea de lichid in stare vascoasa, care sub efectul temperaturii se dilata pana la refuz.


Mi-am lins degetele lipicioase, pline de mistica licoare alba, am inghitit si mai apoi mi-am lins buzele fara graba. Te-am sarutat mai sincer ca niciodata, cu iubire si recunostinta:


-Thanks baby was the best shaorma I ever eat!

11 comentarii:

Cacat spunea...

pff...

Si io care-mi imaginam ca ai un cornet de inghetata :)).
Te tzuc.

ILUZIA spunea...

cum mah? calda? si in plus...dulciurile sunt ..bleah!

Iulia Popescu spunea...

Fata, crezui ca te indopi cu scoici la pahar... verzi si uscate

Sezi si tu frumos la masa, barem...

Anonim spunea...

este o lectie pt cei mici :)

ILUZIA spunea...

@ Iulia: unde mananc eu shaorma nu exista loc de luat loc.

@anonim:merge si lectie dar practica e mama invataturii.

Iulia Popescu spunea...

... aha, in consecinta, iti faci loc, deci... deci...

Cacat spunea...

sunt, da' fiecare cu gustu' lui.
daca poti sa lingi saorma in cercuri poti sa mananci si inghetata fierbinte.
de cand cu naomi, nicolaescu si bazac nu ma mai mira nimic

ILUZIA spunea...

da-mi o saorma si ai sa fii uimit cate pot sa fac!

Iulia Popescu spunea...

Fata, care ai fi tu, cred ca toata blogosfera iti ramine racunoscatoare ca esti asa naroada. am ris azi...

Shuieo!

ILUZIA spunea...

sar'na...acsali tocmai am primit reclamatii ca de cand scriu dastea cu iz secsual nu mai sunt hazoasa! Eh !Trec si eu printr-o perioada!

Iulia Popescu spunea...

ziceam de un comentariu pe care il facusi azi (ieri) pe un blog. chiar misto...