luni, 1 noiembrie 2010

SCRISOAREA A III a


Scrisoarea a III-a din trilogia posturilor fanteziste:


Saptamana trecuta am suferit un accident rutier. M-a lovit masina timpului. In urma impactului am fost aruncata in timp si spatiu la varsta de 20 de ani, unde am stationat in soc netraumatic pentru o perioada (frumoasa) de timp.


Nu stiu cine m-a adus inapoi si ii sunt cu atat mai putin recunoascatoare. Lovitura a fost frontala, pe teren gasindu-se doar vagi urme de frana: ale mele!


Tragicul accident a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool coroborat cu neadaptarea la situatia reala.


Pe durata anchetei ambii participant la trafic au dovedit comportamnet deviant dar nedisimulat. Starea lor este stabilizata insa mai necesita anumite ingrijiri speciale pe care si le vor acorda reciproc , in perioada imediat urmatoare , in contul daunelor produse.


PS: bai Aristide bai, imi doream sa imi acorzi mai mult credit chiar si cand traversez prin locuri nepermise; in primul rand pt ca asa fac prietenii vechi si buni si apoi pentru ca istoricul meu a dovedit ca desi mai particip si haotic la trafic NU FAC VICTIME COLATERALE!

3 comentarii:

aristide spunea...

Ultima oara cand te ai rasturnat cu cracii in sus in Dambovita parca te intrebau cei de la descarcerare ”Dvs pe unde ati iesit?”
Chiar asa: Pe unde ai iesit?

ILUZIA spunea...

de acolo am scapar mai usor decat de aici.

Anonim spunea...

stiam eu!!!!!!!!!! gata nu??? Bestie!