joi, 2 decembrie 2010

MUIE- GUIDE FOR DUMMIES

Acest post este elucubrat la cerea publicului (adica pt Dna. M) si are strict scop stiintific , pentru ca eu niciodata nu as putea gandi si exprima din oficiu atat de trivial.

Asadar, intru informarea dansei astazi vom vorbi despre muie. Exista mai multe tipuri clasificate in functie de modul de executie dar ne vom ocupa numai de cele mai deosebite si anume:

“ HANDS FREE ” - dupa cum ii spune si numele se executa fara ajutorul mainilor personale folosindu-te doar de elementele cavitatii bucale mai putin dintii. Se recomanda executarea cu cel putin 6 ore inainte sau dupa masa pentru a nu provoca regurgitarea. Deasemenea se recomanda o pozitie care sa perimta esofagului intindere maxima, de preferat pe verticala (cine a facut vreo endoscopie stie! ). Pe fundal tre sa ai Boleroul lui Ravel.

“ MUIA CU DOP ” – se executa cu sau fara maini numai ca pe intreaga durata a exercitiului nu se produce nici o demufare totala sau partiala (mai pe intelesul tuturor se face dupa principiul “fa mai si sufla ca mi-a intrat cearceaful in cur”). Se executa fara fundal sonor pentru ca e obligatoriu ca la final sa se auda sunetul specific al dopului scos de sampanie.

“ ORAL MIX ” – este varianta de muie facuta prin introducerea penisului impreuna cu alte ingrediente. Daca ai avut grija de dantura si aceasta nu are carente, cel mai indicat este adaosul de 2 cuburi de gheata pe care trebuie sa le invarti cu limba de jur imprejur. Daca te dor dintii de la gheata merge si inghetata sau topping de capsuni. Se face la alegere pe fundal de Kenny G sau Sabaton.

“ LABA IN GURA ” – asta este o pseudo muie facuta de o anumita categorie care nu vrea sa para inhibata dar nu vrea nici sa suga pula. Se face preponderent cu mainile (una sau amadoua) si se deosebeste de o laba clasica prin simplul fapt ca se executa langa gura, pe buze sau cu o vaga atingere a limbii. Recomandarea este ca daca ai mai mult de 1 an de viata sexuala la activ si inca mai faci asa, impusca-te sau apuca-te se futut in cur ca la muie esti praf. Se face pe fundal de manele ca lucrurile de cacat merg impreuna.

In incheiere as vrea sa adaug si muia de tip “ ORALE SANS ḊELAI ” patentata de mine impreuna cu un amic acum cateva zile.Va scutesc de detaliile sordide despre cum am ajuns la asta si de ce se numeste asa, deoarece este oricum o varietate pentru cei cu un rafinamet sexual pronuntat adica se intelege la maturitate deplina. Ca vinul.

7 comentarii:

Anonim spunea...

auzi mai tanti? nu inteleg nimic, cred ca doamna M e nelamuita .

ILUZIA spunea...

in anumite conditii pot da si cursuri practice. daca nu-i iese nici dupa manual incep sa negciez cu sotul.

Anonim spunea...

Ce sa comentez?
Esti de o incultura crasa.
Trageti un glonte in cap. Nu mai chinui omenirea cu mizeriile tale.

ILUZIA spunea...

zau? si ce pula mea cauta un/o cult ca tine sa citeasca un post care se intitulea za "muie"??? R: un cult labagiu!

T4U spunea...

Grava confuzie faci intre muie si felatie.
Ti-o reproseaza unu' care chiar e obsedat de asta, prima in sens terapeutic,
deh, mi se umple destul de repede vezica seminala si ejaculez ca un cal,
iar cea de-a doua in cazul unui fore-play, adica ceva la modu':
"ud-o si tu un pic, fa, ca esti uscata ca o pruna!"
Pe scurt,(la scurta), MUIA e cu ejaculare bucala, FELATIA e doar suptul pulii (la cald sau la rece, dupa ghidul tau de mai sus),
dar nu implica neaparat slobozu' la gingie.
P.S. Trimite-o pe Madame M la mine,
ii fac un ten superb de cur de bebelus in cateva luni, garantat.
Daca nu e multumita de rezultat, ii dau banii inapoi.
Pe cuvant de pionier.

ILUZIA spunea...

incep cu partea serioasa si anume: nu exista nicaieri o "reglementare" exacta asupra felatiei in sensul ejacularii in sau in afara cavtatii bucale (si aici ma refer la o sursa demna de luat in seama). Despre muie exista chiar mai putine detalii tehnice, (asta poate si pt faptul ca la originea lui tiganeasca inseamna doar "fatza" si fiecare il foloseste cum vrea). Asadar nu stiu de unde ai tras concluziile. Altfel, am transmis doamnei M care a zis ca era interesata doar de tehnica nu si de partea cosmetica. PS nu am vazut un cal; ejaculand dar poti sa faci un scurt filmulet de trezentare si sa mi-l dai!

T4U spunea...

"Mui" în ţigăneşte înseamnă într-adevăr atât faţă, DAR şi gură!
De aici cuvintele argotice muie, muian. Sensul derivat, cel de "sex oral",
se explică fie printr-o metaforă, fie prin construcţia eliptică "i-a dat(-o la) muie".
Asta era oarecum off-topic. ;)
Dacă duduia M vrea să vadă DOAR tehnica, recomandă-i să dea un goagăl,
capitolul videos, fără safe filter.
Acelasi 'tip' şi pentru tine, la capitolul horse cumming.
Filmuleţe nu fac, sunt genul 'carpe diem', dar poţi să mă scoţi la un cico şi o savarină,
cine ştie... ?