sâmbătă, 26 mai 2012

REZUMAT

A venit sezonul noptilor albe, prea scurte si bogat parfumate cu JB; nu in sensul ca pana acum ma aflam in extrasezon ci doar ca a inceput varful de sezon care se termina la mine la sfarsitul lui noiembrie. 
Asadar rezumat intr-o ordine aproape cronologica:
- m-a injurat un spaniel in ziua meciului cu bilbao pe motiv ca mi-a auzit ringtonul telefonului care este imnul lui Manchester United. I-am luat si eu neamul in carici, chestie pe care nu a inteles-o dar a inteles-o un nene cocalator al autobuzului 104 care mi-a facut pe loc o mustrare dezamagit de limbajul unei duamne.
- am fost si la meci la la Steaua-Dinamo unde m-a plouat ca pe sobolan dar a meritat ca am facut ceva ilicit , nu pot sa va spui ce!
- am fost la o petrecere mondena unde am vazut la Mara Banica cele mai lungi unghii la picioare din sud-estul Europei. E drept erau facute french da' nu inteleg cum nu si le prinde in usile liftului sau in scarile rulante de la mol. Tot acolo l-am vazut si pe Marculescu- cunoscut (numai) dupa ilustrul rol "baiatul cu broasca" si care s-a prefacut ca nu vrea sa bea vin (cerut de Varciu si Pasat) la masa pentru a bea pe ascuns la bar vin la carafa. Spre dimineata am inteles de ce....avea la el doar 50 de lei. Crem deo la crem a fost insa Chilian care suparat ca e singurul canatacios nesolicitat sa se reproduca in public a conchis ca" asta e diferenta dintre un artist si  lautarii prezenti acolo "
- am vorbit cu o pustoaica (promoterita) care mi-a dezvalui siderata secrete din lumea shopingului: cica " ala de are magazinul ala de toale Stradivarius face si viori"; stie ea sigur de la o prietena si crede ca e adevarat ca doar d-aia are sigla cu o cheie sol. Omul cat traieste invata.
-as vrea sa merg la Metalcamp da' nu stiu de unde s-o apuc. Ceva sugestii? se baga cineva? Oamo???
- luna asta sunt tanara domnitaaflata la ananghie, in sensul ca sunt in pauza cu jobul si sotul meu e in delegatie pana pe 5 iunie. De fapt nu ma destrabalez maxim ci asta este adevaratul motiv pentru care n-am mai avut timp sa scriu. Fac curat, experimentez retete noi si exersez impaturirea camasii din 3 miscari. Chiar acum am o ciorba pe foc si va las ca tocmai suna la interfon livratorul de morcovi.

8 comentarii:

pinguuina spunea...

livrator de morcovi?
damn. livrator de pește nu iegzistă? m-ar tenta oleacă

ILUZIA spunea...

livrator de peste? nu cred.Peste livrator in mod sigur gasesti.

un Neuron spunea...

Mare grijă la livratorul de morcovi, că ăsta nu sună de două ori!

boemul spunea...

morcovii au fost corespunzători? lungi şi noduroşi? :))

ILUZIA spunea...

daaaah !

Oama de Tinichea spunea...

Mdeci vrei sigur Metalcamp ori aberezi p-acilea? Cam atunci s-ar putea să fiu proaspăt demisionată și dacă fac ghini foamea e posibil să am bani și de Slovenia.

ILUZIA spunea...

@oama: eu voi fi prospat angajata (incep luni ceea ce nu e prea bine). As vrea mult sa merg dar tb sa-mi fac o idee despre exact cat ar dura treaba asta cu drum cu tot, cu ce se merge(e diferenta mare intre avion si alt mijloc de transport? e vreun aeroport aproape? se pot organiza grupuri?), cat ar costa (putem duce acolo mancare sau bautura???)etc. Ma gandeam ca poate ai informatiile astea ca eu nu mai am timp de cercetari. apoi, daca ma incadrez in timp si costuri VREAU.

Oama de Tinichea spunea...

Pentru mare parte din întrebări ai răspuns aici http://www.metalcamp.com/?page_id=717