vineri, 11 iulie 2014

VERNISAJ

Acest articol mi-a fost inspirat (a se citi mi-a cauzat spume turbulente la vederea pozelor) de fotografiile si textul postate pe Fb de catre Petronela. 
Asta este opera . Asea.
 Acum vreau sa incep prin a-mi declina din start competenta de critic de orice fel de arta dintre cele 7 sau altele inca necunoscute pamantenilor ca asta din imaginea de mai sus, deoarece am alt subiect de dezbatut: INVIDIA. 
Recunosc, sunt invidioasa de ma cac pe mine pe astfel de artisti  fie ca sunt scriitori, actori, pictori sau sugatori de carici. Pe ultima o retrag ca aia chiar sunt artisti.
Deci da, mi se imbrehane in stomac si ultima guma turbo mancata in copilarie cand ma uit cum traiesc unii oameni din arta asta si eu stau ca o proasta cu ochii in carti in hartii si in monitor sa patrund adevarurile nepatrunse ale drepatatii pe o suma (aproape) de rahat. Bai deci ma zvarcolesc in spasme ori de cate ori Radu Fuckin' Constantinescu e invitat intr-un club sau la o lansare unde bea o apa plata gratis cand eu dau 3 lei pe bere la buticul de la bloc. 
Nu sunt ironica, sunt convulsiv-ofticata. Bai, vreau sa fiu si eu invitata la club pentru niste texte pe care Captain Obvious le tine in sertarul lui secret cu amintiri din gradinita. 
Bai poate ca oamenii astia nu traiesc efectiv si doar din asta dar macar faptul ca cineva ii asigura o zi de cazare in Brasov lu tanti asta care cara rafia pe liza de la Hornbach mi se pare sufocant de umilitor pentru mine. 
Am impresia ca sta sub ochii mei  dand din gene ca pisica aristocrata si zice " ce sa-i faci draga nu toate am fost nascute pentru arta, nu toate avem ghemuit in fiere un pui de sensibilitate cu pene roz" .
Bai vreau si eu  sa fiu cineva ! bai dar cum sa va spun nu asa scriind ca nebuna sute si mii de foi ca Balzac, rescriind si iar imbatandu-ma si scriind ca sclava. 
Bai vreau sa scriu carti pentru posteritate cu usurinta cu care Toni Populameanuamcititniciodata spune ca e mai bine sa fie mai bine dacat sa fie mai rau. 
Bai cititorii mei vreau si eu la televizor, chiar si pentru 100 E sa dau note de -143.23 la hainele oamenilor pe baza de fiind artist paduri cutreieram si campuri bateam. 
Bai de ce stau eu aici si tip oral si in scris la toti idiotii si imi mananc ochii in monitorul oficial 10 h /zi ca sa-mi permit un concediu cu cortul in Vama? De PROASTA bai! Bai daca eram dastepta eram artista futu-i pula ma-sii de destin implacabil.
GALERIE DE ARTA ( sursa Google images) :
masterpish de 43 milioane Euro











 FILM
DANS 
  HAIR-STYLING( * pus in loc de muzica pt ca nu m-am indurat sa dau link la gutza)
 LITERATURA
 MODA
PICTURA









ARHITENGURA












later edit ca am uitat de unde pornisem:
Va invit la vernisajul "Eco-metalo-teluric" organizat de mamaie in fundul curtii. Vernisajul este mega trendy-kinky deoarece este organizat post-mortem.Intrare absolut libera.

3 comentarii:

Oama de Tinichea spunea...

Mi-am adus aminte de ceva artă ce-am văzut io pe iutub mai demult. Era prin New York într-o cameră ori ceva unde veneau spectatorii, iară arta în sine era așa: o gagică avea o conservă, un d-ăla de încălzești mâncarea pe el când mergi cu cortul și o olicică ori ceva. Noa, gagica a desfăcut conserva, a pus conținutul în olicică și l-a încălzit, a mâncat nițel după care și-a dat pantalonii jos și s-a pipilică în cutia aia de conservă goală. Nu știu ce voia să zică, o fi fost ceva cu reciclat ori d-alea intelectuale, io eram însă prea preocupată să mă gândesc ce nasol ar fi să te afli în mijlocul unei reprezentații și să nu-ți vie a te pișa. Ar fi începutul unei noi meserii: la teatru îs sufleori, în arta asta ar fi pișători. Hai că dacă nu artistă măcar pișătoare să te faci și tu :D

ILUZIA spunea...

clar. profesionista. dupa 10 reprezentatii o sa pot sa scriu "eco" cu pisat direct in conserva.

Anonim spunea...

Pana mea, si eu sunt invidios, dar parca nu ma oftic asa! Trebuie sa-ti acepti invidia, sa o canalizezi, sa o vezi ca pe ceva care te face mai bun (la omorat artisti).