vineri, 25 iulie 2014

CAPRA SI TOATE POZITIILE


Pe principiul pumnii mei minte nu are, sunt lucruri pe care creierul le cunoaste si le intelege dar stomacul nu le digera. Nu e vorba de beutura de data asta, acolo-i exact invers va povestesc eu altadata.
-mi se pare normal sa mai intru pe FB si ma uit la pozele puse de exul pentru ca vreau sa vad unde pleaca la mare, sa ma rad de gagica lui care e grasa sau uscata, sa citesc comm prietenilor comuni etc. Ei bine iubitul/sotul NU are voie sa faca asta si daca dintr-o intamplare constat ca a facut-o, Katrina e vant de vara cu capu-afara. El nu are voie niciodata dar niciodata sa vada poze de orice fel cu o fosta pentru ca  n-are cum sa aiba curiozitati pamantene si banale ca ale mele ci pur simplu se uita si si-o imagineaza toata saptamana capra si in toate pozitiile din kamasutra .
-mi se pare normal sa ma uit uneori pe un site porno pentru ca vreau sa vad ce se mai intampla sa nu ma fac de ras ca nu stiu ce e aia BDSM, pentru ca trebuie sa inteleg cum dracu se face aia cu gatuadanc, pentru ca dau click pe cate un link aiurea etc. Ei bine EL nu are voie niciodata, dar niciodata sa faca  asta  pentru ca sigur o face ca atunci cand face dragoste cu mine sa se gandeasca la jenna jameson si sa si-o imagineze toata saptamana capra si in toate pozitiile din kamasutra.
-mi se pare normal sa stau la cafea cu colegul de munca pentru ca e amabil, pentru ca vreau sa aflu ce se mai vorbeste prin alt birou despre mine, pentru ca e haios si face o pauza sa fie cu adevarat reconfortanta. Ei bine EL nu are voie niciodata, dar niciodata sa faca asta asta cu colega lui pentru ca sigur daca o face o sa si-o imagineze toata saptamana capra si in toate pozitiile din kamasutra.
-mi se pare normal sa ma uit la lume in club, pe plaja, pe strada ca doar suntem oameni si deh, eu ma uit la haine, la freze, la modelul de geanta chiar si la buci, ca doar nu raman gravida cu umbra pe care o lasa cocosul lui pe nisipul de la mare. Ei bine EL nu are voie niciodata, dar niciodata sa priveasca o preche straina de bikini  pentru ca sigur daca o face o sa si-o imagineze toata saptamana capra si in toate pozitiile din kamasutras.
PENTRU CA FEMEI !

24 de comentarii:

of spunea...

Of cata dreptate ai...

macedon spunea...

E importanta si pozitia copilului.

pierre spunea...

Spune'mi cat de adanc ti'e gatul, ca sa stiu ce sa'ti ofer de baut.

ILUZIA spunea...

nu stiu, istoria nu consemneaza.

pierre spunea...

Hai, nu fi timida, n'am idei preconcepute despre femei carora le place bautura.

Anonim spunea...

Aici mi s-a rupt filmul - citez:
"...pentru ca vreau sa vad unde pleaca la mare, SA MA RAD de gagica lui care e grasa sau uscata, sa citesc comm prietenilor comuni etc."

Macar daca puneai ghilimelele de rigoare la SA MA RAD...! Nu te scuza ca e o greseala - PA!

Teo

ILUZIA spunea...

Draga Teo.
In primul rand pe blogul meu personal nu am de ce sa ma scuz in fata nimanui. In al doilea rand NU e nici o gresala. Este alegerea mea de a nu pune ghilimele dintr-o consideratie pentru cei 5 cititori ai mei care stiu ca nu fac greseli de gramatica sau de lexic (cel mult de tastare prea rapida). Pt mine ghilimelele in blog sunt o semnalare prea evidenta de genul "glumesc ba sper ca va dati seama nu?" ceea ce nu este necesar cititorilor mei care sunt dajtepti si spirtuali. Aprops: ai vazut titlul postului anterior? Voila!

boemul spunea...

a trecut o lună şi ceva... tot capra? :))

căpcă1 spunea...

Bre, matale nu știi că așa suntem noi, băieții ?! Și dacă bate vântul putem avea erecții și, da, ne imaginăm animale zoo (că sunt și animale omenești ) și poziții din Kamasutra !

ganditorul spunea...

Intr-un moment de sinceritate, vreau sa iti marturisesc ca ma gandesc adesea la tine + titlu.

ILUZIA spunea...

than...ah!

Ilie spunea...

As paria ca te futi la fel de bine pe cat scrii. Ai castigat inca un cetitor. Merci pentru momentele de calitatate generate de scrierile tale!

ILUZIA spunea...

Multumesc de aprecieri Ilie. Cat priveste fututul iti impartasesc parerea. pate chiar mai bine avand in vedere ca ma fut si mai des si mai demult decat scriu pe blog. :-)

Anonim spunea...

Taci tu - laudaroas-o !
Cine renunta la un futut first class ptr.fantasmagorii pe blog ?
Cred asadar ca ai gatul scurt - hi hi !
Si sunt convins ca ai o guritza mica cu buze subtiri si rele !
Ce sex oral ?! Nu-i de tine !
Oralu-i o arta ! Ca sa spun asa , treb sa fii mai artista decat artistii ca s-o faci ... artistic .
Sarmale stim toti manca ...
Ei - ce o sa mai spui acum ? Combate-ma cu cap si cu buze senzuale iar nu cu glas ascutit pri niste buze subtiri ca lama de ras ...
Apropo : stiai statistica sau ai vazut macar galeria de imagini buze versus pizde ?
Ca sa stii pana te uiti pe net :
functie de conturul gurii si al buzelor se poate ghici cu certitudine forma exterioara a sexului feminin , marimea sau extensia labiilor si implicit gradul de libidou raportat la aceste coordonate sau , dupa caz blocajele si frigiditatea .
Da'asta este o poveste poate prea complicata ...
Mai bine uitat-te la retetele de zacusca si muraturi ... vine iarna curand iar tu te uiti cu oglinjoara de fard la propiile-ti labii , fiinca asa am spus eu ...
Ba , te-o mai fi batand gandul sa-ti injectezi niste botulic ori silicon in buze , ptr. ca am comentat eu ceva pe blog.ul tau ...
Sezi binisor !

ILUZIA spunea...

@Anonim:
Felicitari ai castigat locul I la categoria "comentariul cel mai lipsit de sens, cursivitate si continut"!

Anonim spunea...

Multumesc !
Venind de la tine este chiar un compliment si dovada incontestabila a unui laborios proces de gandire , precum si a unei mobilizari de exceptie intr-u exprimare cursiva , sinteza nuantata , continut reliefat clar , chiar daca ... nimic nu ai a spune !
In rest stii tu :
" Vai de discipolul care nu-si depaseste profesorul ! "
Te recunosc asadar drept o masterata a cuvintelor si exprimarii fix pe deviza ta exprimata anterior si consfintita in toate cate reprezinta :
" Pumnii mei , muschii mei nu stie carte ! "
Desi nu trebuia sa te soliciti intr-un raspuns atat de profund , cu multipele conotatii si finisaje in sarcastica pe care-o vorbesti fluent si de care esti atat de mandra , constientizand ca in esenta doar de ea mai atarna farmecul tau inegalabil - desi nu trebuia deci sa te soliciti atat de intens , apreciez totusi efortul tau notabil si ma inclin cu reverenţa in faţa ta , dupa cum observi .
Dovedesti in fiecare clipa ca intr-adevar ai muschi de campion !
Sa auzim numai de bine !

ILUZIA spunea...

@anonim: am crezut la comentariul anterior ca "laudaroas-o"si "fiinca" au fost scapari de limbaj fiind prea ocupar sa faci bale la gura. Acum vad ca recidivezi cu "intr-u" si multe puncte de suspensie pe care le pui pt ca altele nu cunosti.
Amice, am inteles, esti prost. dar nu-i nimic, e loc pentru toata lumea pe planeta asta. Numai o rugaminte am: nu ai putea suge pula in alta parte?

ganditorul spunea...

Pi nu prea stiu cine l-a intrebat pe anonim despre parerea lui... Probabil nu a rezistat tentatiei de a-si manifesta erorile de gramatica si pe aici. PS - super raspunsul oferit lui Iliuta mai sus.

Anonim spunea...

NU SE POTRIVESTE !
Doar tu ai vocatia suptului - de cand esti si cat vei mai fi .
Oriunde si cu oricine , prioritar cu cei care-ti confera un statut social si o pozitie mai buna .
Asa ca o faci asiduu si fara retineri . De atata stat in genunchi pe sub birouri si mai ales sub unul anume , ti-a disparut complet coloana vertebrala - daca ai fi avut-o vreodata ...
O sa-ti spunem " Sugiuc " dar tu prefa-te ca nu stii asta cand ne regasim in pauza de cafea .
De fapt visul tau suprem este s-o sugi la tot mapamondul . Pana la realizarea sa continua sa faci exercitii orale pe blog - dar vezi fa-le corect gramatical si inghite tot !

giugiuc spunea...

Se vede ca tu trebe sa o `sugiuc` pe gratis, si ti-e ciuda pe fata ca ea poate obtine una alta astfel... Lasa, ca cresti si tu mare, si o sa poti sugiuc si tu ca oamenii mari. Dar ca sa cresti, trebe sa (vorba ta) inghiti tot, intotdeauna!

Ilie spunea...

@ Anonim : Conchid ca esti nefututa de prea mult timp, iar cand ai fost fututa, ai fost fututa prost. Din lipsa acuta de futut, te fute grija ILUZIEI.
Ia pisi un castravete si rezolva-te, daca nu ai bani de vibrator.
Ti-as ura sa sugi pula, dar nu vreau sa iti fac o bucurie.

LaMargineaNoptii spunea...

De curios. El ce zice?

ILUZIA spunea...

el nu citeste blogul.

LaMargineaNoptii spunea...

Pacat.