vineri, 3 februarie 2012

PROSOPU'

De ceva luni m-am reintors la sala. Spre deosebire de alte multe lucruri pe care nu le inteleg acolo, acum iar ma gandesc la ceva ce nu-n-teleg....si-asta zau ca ma intriga, de ce-n italea-n pizza nu se pune mamaliga. Revenind;
Toata lumea are prosop, ca e obligatoriu dar toti martalogii il au uni, cu margini brodate . La o atenta observatie care a durat cca 12 sec/ cap de taran mi-am dat sama ca n-are nimeni notiunea de față sau spate motiv pentru care prosopu' acu e pe piele de scaun acu e pe piele de bou/vaca, ceea ce il face absolut lipsit de rol in sensul igienic dar un bun tranzistor de transpiratie si boli de piele.


* model de prosop regulamentar 


Dar nu despre asta vroiam sa zic, ci vroiam sa amintesc de o expresie de cand eram eu fata mare (da aceste vremuri au existat) care zicea "asta te fute cu prosopu" si avea intelesul ca respectivul era excesiv dotat pe lungime asa incat trebuia sa lege la baza cariciului un prosop pe post de opritor.
Intrebarea 1(irelevanta) - care plm e rolul real al unui prosop pe care-l pui pe toate partile?
Intrebarea 2 - expresia aia are vreo baza reala, adica ar putea sa imi arate cineva practic cum se face ca nu inteleg exact?!

12 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
konskriptor spunea...

Ciudat mod de a publica comentarii ai. M-am pus anonim :)) - dar stii ca io am raspuns. caut pe net sa vad cum ii zice la dracia aia . iar documentarul a fost pe Explorer or something.

konskriptor spunea...

petru intrebarea 2 : exista! Un fel de opritor, are forma de roată"cârmă" de vapor. Nu mai stiu cum ii zicea, am vazut intr-un documentar.

ILUZIA spunea...

la cat de prost ma inteleg eu cu computerele nu e de mirare ca uneori se revolta si ele. nu e mana mea la mijloc, am gasit comm gata sters, l-am vazut doar pe mail.
In fine, merita sa aflu si cum se numeste opritorul dar ma interesa mai degraba numarul aluia de-l foloseste!

konskriptor spunea...

Mneah, la asta nu te pot ajuta. M-as simti "mic" - desi am 185 cm inaltime - stii la ce ma refer :))

boemul spunea...

eu sunt şi mai dotat decât konskriptor! numa' ieri ce mi-a zis un prieten "bă pulă!"
rezultă că-s un organ de 1.90 şi aproape o sută de chile :)

Konskriptor cu 1 neuron spunea...

@boemul : ne apropiem de adevar!
Acu pe bune: daca vezi asa ceva te duce cu gandul ca a fost iradiat la cernobâl! "saracu'" de el !

ILUZIA spunea...

@konskriptor, boemul: nush de ce am impresia ca ma duceti cu vorba. am un deja-vu. se intampla ca acu 15 ani....toata lumea vorbea despre asta da nu mi=a aratat nimeni. niste porci!

UnPorc spunea...

Hai bre', chiar toti fratii mei te-au dus cu presul?? Las' ca le bat eu obrazul....
On-topic: te fute cu prosopul? Tu stai cumva pe la Cernobal sau Nagasaki de apar expresii de genul pe la tine prin cartier??

konskriptor spunea...

@iluzia: pai io ti-am zis ca daca as vede un d-ala in fata ochilor m-as simti "mic". Deci nu te duc vorba, presul si nici cu prosopul :P
@unPorc: langa Nagasaki nu sta sigura, ca peste aia de acolo a crescut de mult timp ovazul. In mod sigur are direct link cu Cernobal-ul :))

ILUZIA spunea...

sa-mi bag al dreacu, ca cernobalu a adus aici numai d-astia cu gura mare, cu mana lunga si cu minte-n colturi. nici o mutatie profitabila n-am vazut.

konskriptor spunea...

@iluzia : numa la profit ti-e gandul!