luni, 13 februarie 2012

VALANTINE'S DAY


Introducere:
Acum 10 ani am intalnit un baiat. Fiind deja intr-o relatie si el fiind surprinzator de frumos si inteligent am decis sa-i comunic ca sunt angrenata in "alt proiect" momentan dar ca am putea avea o minunata si nebuneasca aventura erotica. M-a refuzat pe motiv ca ma iubeste si ma vrea definitiv si numai pentru el . Peste 2 saptamani m-a cerut in casatorie cu flori si tot tacamul si cum nu am dat curs invitatiei a plecat in englezia. 
Cuprins:
Ieri m-a vazut intrand intr-un bar sa intreb de o strada . A alergat dupa mine in tricou sa-mi spuna pe nerasuflate ca de cand s-a intors acum 6 ani, se asteapta in mod inconstient sa ma vada la Unirea ca acolo m-a vazut ultima data (in mod sigur nu m-a asteptat vreodata in tricoul ala ar fi fost imposibil sa nu-l vad chiar si de la universitate).
Intriga:
Nu mi-am amintit numele lui ci doar vag contextul dar m-am gandit rapid ca faptul ca un barbat atat de frumos sa-ti spuna asta pe nerasuflate in mijlocul strazii trebuie ca a fost ceva cu noi candva asa ca i-am dat nr de telefon sa ma sune azi sa reinnoiesc oferta bem o cafea si sa povestim. 
Incheiere:
Speram ca intre timp neuronii sa ma puna la curent cu povestea. Teapa, inca nu-mi amintesc numele lui.
 El cred ca spera ca pustiul care era de mana cu mine sa nu fie al meu. Nu m-a sunat!
Concluzie:
SI NOI SUNTEM UNEORI POARCE FARA SUFLET DAR SI UNII BARBATI NU SE DESTEAPTA NICIODATA !!


10 comentarii:

boemul spunea...

aha... deci aia cu "eşti frumosaă dar eşti proastă" e şi cu variantă masculină :)

ILUZIA spunea...

hai sa zic... un pic talamb :-0

spanac spunea...

lasa ba ca barbatii e porci...
si muierile-s scoafe ca se culca cu noi...

noi sa fim sanatosi!

Oama de Tinichea spunea...

Mdeci io am pățit una mai acătării: eram tot pe la Unirii, ieșeam dintr-un bar cu o prietenă, în spatele nostru unu cu una de mână. Ăla se tot uita la mine, mie-mi părea cunoscut, îi zic gagicii de lângă mine că-l știu pe tip de undeva. Între timp ăla o trecut cu pizda de-o ținea de mână în fața noastră și se tot uita în spate la mine. Și dintr-o dată m-a trăznit în plină stradă. M-am oprit brusc și-am luat-o pe prietena mea de braț și-i zic: „Dano, io cu ăla mi-am tras-o!”. Și-am mai avut un moment-două din astea în care mi-am dat seama cât de curvă am fost. Deși asta cică nu trece niciodată: curvă ai fost, curvă rămâi!

ILUZIA spunea...

@Oama: daca nu a auzit si aia n-are farmec. banc in-topic:
una se plangea la doctor ca are un apetit sexual exagerat. asta ii recomanda sa-si ia un amant, apoi inca unul dar vazand ca problema persista ii sune: "doamna dvs aveti o boala" la care tipa "asa zic si eu dom doctor dar tot imi zic vecinii ca-s curva"

Joker spunea...

Fifty-fifty no?
Dar parcă cineva se detaşează puţin..
istoric.
:)))
Tentantă paradigma asta a ta.
Şi apropo...te-ai schimbat?
:))

ILUZIA spunea...

@Joker: ma-ntrebi pe mine sau pe oama?

Joker spunea...

Firesc că..pe tine,dar nu te enervezi nu?
:)

Troler spunea...

Eu cred ca trebuie sa va intalniti.

Mihaela Moraru spunea...

Super..:P