sâmbătă, 18 august 2012

POPONARII SUG PULA

Poponarii sug pula, dar nu pentru ca asa se satisfac ei sexual cum s-ar putea crede ci pentru ca sunt niste bulangii frustrati care nici macar nu stiu sa suga pula.
 Daca am pleca de la premisa unanim cunoscuta ca poponarii sunt niste barbati carora le place sa le-o traga altor barbati , nu inteleg de ce mai simt nevoia sa se maimutareasca femeieste. E adevarat ca predominant ala pasiv exprima astfel de apucaturi insa nici exclusiv-activii nu trec neremarcati.
 Daca vor sa futa o chestie cu fazta de muiere dar cu penis intre picioare exista she-male, nu e cazul sa-si aleaga un mascul care-si arunca bretonul pe spate, fumeaza slim, sta picior peste picior si are fond de ten pe nas.
 Daca sunteti barbati care futeti barbati pai atunci ar trebui sa aratati ca VinDisel tragandu-si-o cu Lorenzo Lamas nu ca Solcanu tragandu-si-o cu Justin Biber.
 Poponari din toate tarile, daca tot vreti  sa nu  fiti tratati ca papusile Muppets si sa sugeti pula in acelasi timp : faceti-o barbateste!





ASA  NU!












ASA  DA !

11 comentarii:

seria5 spunea...

de remarcat tristetea de pe figurile celor din prima foto, si fericirea de pe fetele celor din cea de-a doua... imaginile graiesc de la sine!!

Danube spunea...

da' tu cum o sugi?!
femeieste vorbind...

boemul spunea...

protestez!!!
ca purtător de (aproximativ) barbă, mă simt lezat de ceea ce insinuează această postare!!!

ILUZIA spunea...

@Danube:am investit timp, rabdare si pasiune si rezultatul este ca o o fac excelent.

ILUZIA spunea...

@boemul: ai barba aproximativ ca ala din prima poza sau ca aia din a doua?

boemul spunea...

ca ăla de stă în spate în a doua, dar blondă :)

ILUZIA spunea...

eeee, pai ala e cioc nu e barba si oricum daca e sa te simti lezat de ceva din postul asta este probabil asemanarea injositoare cu Vin Disel nu?

Anonim spunea...

ma doare sufletu

ILUZIA spunea...

de ce? tot de la barba si la tine?
:-)

Mucegai spunea...

Clar Iluzio tu tii cu ursii!

ILUZIA spunea...

@mucegai:nuuu, singurul lucru pe care uneori il am in comun cu ursii e laba.