vineri, 14 august 2015

Facebook Bonne Maniere



Facebook are si el o "Directia 5" a lui . Citam din statut:

- Este de cacat sa postezi pe Fb tot ce mananci sau ce gatesti. Indiferent ca este fasole cu ciolan sau lobster&caviar. Prezentatul mancarii pe Fb este un gest de grandomanie, de umilire a copiilor somalezi, de sfidare a nutritionistilor, a anorexicilor,a obezilor, a lui Laslau ,a chefilor, a celor intoleranti la gluten si proteina laptelui de vaca, a virusului helicobacter pylori si a veganilor din intreaga lume, o aroganta greu de digerat.

- Este de porc sa postezi poze cu copilul tau pe Fb doar pentru simplu fapt ca tie iti e drag. Nu conteaza ca e peretele tau si ca ai in lista doar pe ma-sa, nasa-sa si bunica din Togo. Nu conteaza nici daca pruncul este pe cachita sau citeste Enciclopedia Britanica. A-ti prezenta odorul pe Fb este o umilire adresata direct celor care nu pot face copii, celor care nu vor sa faca, celor care nu au cu cine sa faca, celor carora nu le plac copiii, a copiilor care nu au avut fb cand erau bebelusi, a bunicilor care au murit in razboi inainte de a-si vedea nepotii, a celor carora le-au murit sau imbolnavit, o instigare a pedofililor, o flegma aruncata in fata comunitatii gay. Practic orice poza cu copil e o crima impotriva umanitatii.

- Este de prost gust sa postezi locurile unde iti petreci vacanta. Orice poza cu un obiectiv turistic reconoscibil al unei tari este o sfidare la adresa tarii respective, la adresa tuturor celor care se uita pe Travel Channel si stiu si ei, in cacat, ca ala e ceasul din Londra, o sfidare la adresa oricarui profesor de geografie, o umilire a oamenilor care merg pe Valea prahovei, Moeciu, Costinesti, Sighisoara, o ura fata de musulmanii din Iran , Irak si Afganistan si oriunde nu calatoreste nimeni, un afront fata de oamenii cu credite la banca, a celor care au bebelusi, a copiilor saraci din Africa. Practic orice poza din Zakintos echivaleaza in plan online cu  subminarea  economiei nationale in plan penal.

- Este inacceptabil sa postezi pe Fb melodiile pe care le asculti. Ca si cum eu nu stiu sa piratez si singura de pe torente muzica pe care vreau sa o ascult, fara recomandarea unui profan ca tine. Orice recomandare muzicala pe Fb contravine legii, statutului Filarmonicii din Viena, UPFR, drepturilor de autor, a lui Dan Bursuc, a lui Dan Bitman, a cetatenilor africani care canta la Kalimba, a rockerilor, a manelistilor si a ascultatorilor de muzica buna, ba chiar si a lui Morar & Buzdu care nu mai au ce fura ei insisi. Practic orice recomandare muzicala este o promovare a muzicii de slaba factura care va duce tineretul de rapa.

- Este grobian sa postezi pe Fb citate. Suntem o specie evoluata, toti gandim si toti putem elabora ganduri filozofice fara sa fie nevoie sa-l rasucim in mormant pe Eliade si pe Coelho (da, poate ca n-a murit dar o sa moara). Orice citat aruncat pe peretele Fb este practic un slogan impotriva detinatorilor de diploma de bac, a adeptilor lui arsenie boca, a politicienilor, a celor care au citit numai Sven Hasel, a scriitorilor care au publicat in revista locala a satului, a politiei, si a lui Buzdu&Morar carora practic le furi painea de pe masa.

- Este total lipsit de bon-ton sa-ti etalezi iubirea pe Fb. Orice act de afectiune postat pe perete este de natura sa perturbe activitatea Sectei lui Onan, casatoritelor/divortatelor/parasitelor/inselatelor/virginelor/ abuzatelor/frigidelor, celor care nu fac sex oral , sa raneasca sentimentele gay lor, sa strice educatia sexuala a copiilor si noptile celor 11.000 de detinuti care au cont activ de Fb, sa creasca numarul infarctelor in randul bunicilor, al migrenelor femeilor independente si egale cu barbatii lor. Practic orice schimb de fluide prezentat pe Fb este de natura sa puna in pericol perpetuarea speciei umane. 

-tot in categoria "gusturi indoielnice" intra si postarile referitoare la: poptamas, raduconstantinescu, manele, isus vine/Allah/ Budda,  Chalie Hebdo, negrese, tigani, unguri, steaua/dinamo/rapid, mandru ca sunt roman, asta inseamna sa fii mafiot, ce-am facut sefu.

Niciun comentariu: